Horoscop: Cum îl faci să nu te părăsească niciodată, în funcţie de zodia lui

Se spune că inima unui bărbat nu este uşor de cucerit, iar drumul până la ea este foarte anevoios. Unii ar spune că, la bărbaţi, dragostea trece mai întâi prin stomac, dar ţin să contrazic aceasta vorba.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 07:44
Horoscop: Cum îl faci să nu te părăsească niciodată, în funcţie de zodia lui

Daca vrei ca drumul spre inima lui sa fie deschis doar pentru tine este nevoie de mult efort si daruinta, iar comportamentul este cheia unei relatii reusite.

Pentru a putea mentine flacara vie trebuie sa faci cateva sacrificii, iar astrele iti vin in ajutor si iti arata ce trebuie sa faci ca el sa nu te paraseasca niciodata, in functie de zodia in care s-a nascut.

HOROSCOP: Ce culoare este asociată fiecărei zodii

Berbec

Lenjerie sexy fara ocazie speciala. Berbecul este un barbat foarte sexual si este atras de orice experienta inedita si lipsita de inhibitii. Fa dintr-o zi obisnuita o ocazie speciala si asteapta-l intr-o lenjerie intima sexy atunci cand vine de la munca. Cu siguranta se va bucura de moment si isi va dori ca aceasta experienta sa se repete, zilnic, daca se poate.

Taur

Surprinde-l mereu cu cine delicioase. Taurul este adevaratul gurmand al zodiacului si in mod sigur va fi impresionat de calitatile tale culinare. In cazul lui chiar se aplica zicala „dragostea trece mai intai prin stomac”. Odata ce va aprecia efortul tau, isi va dori sa te aiba alaturi toata viata.

Citeşte şi Horoscop: Cum îl faci să uite de fosta iubită, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Sexul oral neasteptat. Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret, insa cu acest gest cu siguranta vei reusi sa-i inchizi gura, in sensul bun al cuvantului. Atunci cand doarme profund sau abia a intrat pe usa, surprinde-l cu o partida de sex oral si in mod sigur va aprecia foarte mult gstul tau si foarte curand va deveni dependent de tine.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.