Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021. Bate vantul schimbarii!

Iata horoscopul zilei de azi JOI 21 IANUARIE 2021. Luna in Taur face cuadratura cu Saturn si Jupiter si conjunctie cu Uranus si Marte.

21 ian. 2021, 07:08
Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021. Bate vantul schimbarii!

Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021.  

Batalia continua si nu ai vazut nimic inca. Aceasta este semnatura  anului 2021 care va deveni si mai evidenta din februarie. Bate vantul schimbarii si iti arata drumul. Iar azi o imagine destul de clara a cee ace urmeaza.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Partenerul tau poate fi azi persoana care se poate cupla imediat la ce simti si iti poate ofetri confort fara sa zica un cuvant. Sau poate cel mai bun prieten de suflet joaca acest rol ? Luna in loialul Taur se aliniaza armonios cu Saturn, Jupiter, Uranus si Marte. Este un timp minunat sa cauti compania unui prieten de nadejde. Daca doresti sa faci o noua conexiune, ai putea vedea ca oamenii nu sunt prea deschisi si caldurosi. Poate dura ceva timp pentru ca increderea sa se instaleze intr-o amicitie, deci ai rabdare.

Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Azi nu vei face miscari bruste si nici nu vei lua decizii rapide. De fapt, iti vei da tot timpul necesar ca sa te gandesti la aspecte personale importante, pe masura ce Luna este in Taur si in aspect armonios cu Saturn, Jupiter, Uranus si Marte. Sunt informatii pe care le ai de adunat si cateva lucruri de lamurit pe planul casei si familiei. Raspunsurile pot veni mai greu, deci lasa-te sa simti si lasa timpul sa iti releve tot ce ai de stiut. Se intampla mai multe decat se vad la prima vedere.

Horoscop JOI 21 IANUARIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti destul de serios zilele acestea. Luna in Taur este in aspect armonios cu Saturn, Jupiter, Uranus si Marte. Ti se mai ridica starea de spirit orientata doar pe treaba. Daca gasesti umorul in orice faci sau pe unde mergi, iti va schimba perspectiva intr-un mare fel. Asta te va ajuta si sa abordezi o problema dintr-un unghi mult mai creativ. Este doar o chestiune de a privi aspectul mai luminos si a identifica darul care se afla intr-o provocare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 21 IANUARIE 2021. Revino la realitate!
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 21 IANUARIE 2021. Luna este in pamanteanul Taur sit e aduce cu picioarele pe pamant. Revino la realitate! Fii atent in jurul tau. Luna face conjunctie cu Marte si Uranus si te indeamna sa incerci o abordare diferita.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Nu ai nevoie decat de bunavointa si abilitati de comunicare pentru a rezolva orice problema ai avea in viata amoroasa. Discuta deschis despre orice te nemultumeste si vei vedea cat de usor veti gasi impreuna o solutie. Singur? Accepta orice invitatie ai primi azi. Nu ai nimic de pierdut!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Trebuie sa te deschizi in fata persoanei iubite, sa nu mai tii totul pentru tine. Asa nu doar ca te vei simti mai bine dar impreuna veti gasi cele mai bune solutii. Daca esti singur, permite-ti sa ai o seara placuta. Bucura-te de momentul prezent si nu te stresa in legatura cu viitorul. Vei face cunostinta cu o persoana interesanta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Este o zi potrivita pentru a lua decizii legate de viata amoroasa. Elimina toate sentimentele negative care te impiedica sa te simti bine. Daca nu gasit pana acum sufletul pereche sunt sanse mari sa te intalnesti cu o fosta iubire si sa va bucurati impreuna de o noapte pasionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.