Horoscop joi 25 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 25 FEBRUARIE: Zi de joi plina de evenimente neasteptate pentru toti nativii zodiacului.

25 feb. 2016, 07:20
Horoscop joi 25 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Ziua de astazi iti va fi marcata de cateva evenimente neasteptate. Putem vorbi de o supriza din partea persoanei iubite sau despre o excursie neplanificata. Desi ai tendinta sa nu te arunci din prima intr-o aventura, ai face bine sa accepti provocarea. Ai nevoie de o escapade de la cotidian.

Taur – Te simti incoltita si parca nu stii ce sa mai faci astazi ca sa scapi de acest sentiment. Pune-ti ordine in ganduri si analizeaza minutios fiecare situatie pentru a putea scapa de stresul care parca iti mananca din energie. Incearca sa ceri si un pic de ajutor. Nu tine tot greul doar in spatele tau.

Gemeni – Iti aduci aminte de cat de bine era atunci cand erai doar un copil si grija cea mai mare pe care o aveai e sa nu intarzii mai mult de ora 10 seara acasa. Ar fi bine sa iti suni parintii si sa mai vorbesti cu ei. Pe seara incearca sa te relaxezi cu o baie calda si serialul tau preferat.

Rac – Incepi ziua promitator cu vesti bune chiar de la prima ora. Fie ca vorbim de finalizarea cu brio a unui proiect sau de imbunatatirea starii de sanatate a unui membru de familie, ziua de astazi se va dovedi a fi excelenta. Profita de energia pe care ai acumulat-o si iesi la o plimbare pe seara.

Leu – Esti hotarata sa faci o schimbare, iar astazi este ziua perfecta pentru acest lucru. Poti sa-ti faci un abonament la o sala sau o programare la un coafor pentru o schimbare de look. Poate chiar te hotarasti sa dai o fuga pentru o sesiune rapida de shopping sa-ti imbogatesti garderoba pentru nou sezon.

Continuarea pe lyla.ro