Horoscop JOI 9 APRILIE 2020. Luna in Scorpion ne scoate din crize?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 9 APRILIE 2020; dupa superba SuperLuna plina roz in Balanta de ieri, cea mai stralucitoare din tot anul 2020, care continua sa lumineze cerul noptii pana cand va mai scadea in intensitate, azi e randul Lunii sa ajunga in Scorpion. Luna in Scorpion are capcanele ei.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 20:18
Horoscop JOI 9 APRILIE 2020. Luna in Scorpion ne scoate din crize?

Este o perioada de doua zile si jumatate o data pe luna si mereu inseamna intensitate, aducand o mini criza la inaintare pentru vindecare.

Azi, Luna va fi in opozitie cu Uranus si apoi in cuadratura cu Marte, ambele energii puternice care numai efect de calmare nu aduc. Sa fim noi calmi pana trec si acestea. Sa profitam de faptul ca energia Scorpionului nu este doar misterioasa ci este si sexy iar instinctele iti pot vorbi tare acum. Ce iti spun ? Scorpionul vede prin toate pacalelile si minciunile dar poate si sa depaseasca absolut orice criza cu calmul sau adunat. Ai incredere ca Luna in Scorpion te va scoate si din ce se mai prezinta azi !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te vei simti plin de energie si dornic sa iesi in aer pentru putina miscare fizica, insa restrictiile si alte responsabilitati te pot impedica sa iti urmezi glasul inimii. Frustrarea rezultata iti poate bloca energia si genera o stare letargica. Nu cadea in aceasta capcana ! Fa cele mai urgente treburi si apoi ia aerul de care ai nevoie. Astfel iti pot recalibra si energia fizica dar si cea mentala.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Posibil ca energia sa fie mai scazuta azi la zodia ta. Chiar nu ai chef de mari socializari dar nici sa stai si sa tot citesti si privesti la tv. Sunt mari sansele sa fie una din acele zile in care sa nu stii ce sa faci cu tine. In aceste conditii, cel mai bun lucru de facut este sa gasesti o forma de distragere a atentiei de la aceasta stare. Fa miscare fizica sau priveste ceva comic pentru a avea o alta energie. Scoate-ti mintea din letargie si aceasta va disparea.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Obiectivele de cariera si financiare par complet blocate, intarziate, oprite si asta te poate face sa te simti frustrat si cumva in panica si este normal. Insa nu cadea in aceasta capcana pentru ca nu este o conditie permanenta. Vei vedea ca vei reveni pe directia buna in cateva zile. Intre timp, fii bland cu tine. Mananca ceva placut, cumpara-ti un cadou online sau petrece seara citind o carte buna. Macar te vei simti mai bine si conteaza mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.