Horoscop karmic 10-16 ianuarie 2022. Zodia care se prăbuşeşte financiar

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022: zodiile de apă vor fi puse în situații dificile. Anumite persoane le fac zile fripte, motiv pentru care au stări de irascibilitate.

10 ian. 2022, 18:46
Horoscop karmic 10-16 ianuarie 2022. Zodia care se prăbuşeşte financiar

Horoscop karmic 10-16 ianuarie 2022. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022, zodiile de apă trebuie să rezolve niște probleme sentimentale destul de serioase. Vor fi puse în dificultate de soartă mai ales în a doua jumătate a săptămânii, atunci când trebuie să ia o decizie definitivă ce poate implica terțe persoane.

Cei care tărăgănează anumite hotărâri până în ultima clipă au cel mai mult de pierdut. Cu excepția Racilor, care stau ceva mai bine la capitolul emoțional, Scorpionii și Peștii întâmpină serioase dificultăți de comunicare.

Horoscop Minerva: Ghinioniştii anului 2022, ce zodii au un an cu multe cumpene
Horoscop karmic 10-16 ianuarie 2022. Pe lângă problemele amoroase, pentru acești nativi de apă lucrurile se pot complica și din punct de vedere financiar. Au nevoie de mai multă stabilitate, iar astrele vin și îi trag de mânecuță spunându-le că sunt pe drumul greșit.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt dispuse să facă eforturi uriașe pentru a-i înțelege pe cei din jur. Se pun în mod voit în anumite situații complicate pentru a-și testa răbdarea și capacitatea de a discerne lucrurile.

Săgetătorii îi pot pune la încercare pe cei din jurul lor cu tot felul de întrebări-capcană. Abilitățile lor vor ieși la iveală în cele mai neașteptate momente. Se vor dovedi a fi foarte buni detectivi.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână plină de muncă, de provocări care mai de care mai tari. Taurii nu pot renunța ușor la orgoliul lor, cu toate că vor fi presați să fie mai concilianți, scrie fanatik.ro.

Fecioarele renunță să se mai consume pentru cei din jur și încep să își urmărească mai mult interesele personale. Au de gând să facă o serie de schimbări importante în felul în care abordează problemele. Capricornii bat pasul pe loc, dar un eveniment neprevăzut îi scoate din comoditate la sfârșitul săptămânii.

Horoscop 2022 Neti Sandu: Faptele bune, dar şi lucrurile negative se multiplică. Ce zodii sunt expuse
Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) renunță la anumite planuri căci apar situații neprevăzute. Gemenii stau bine la toate capitolele, spre deosebire de Balanțe și Vărsători.

Pentru aceștia din urmă, situația amoroasă se poate complica pe măsură ce nu renunță la capriciile lor și se impun copilărește în relație.

Vărsătorii trebuie să fie atenți la toate tranzacțiile pe care le au în derulare și la contractele pe care le semnează.

Citiţi şi avertismentul făcut zodiilor de astrologul Maria Sârbu

Există o zodie care afișează multă liniște în această lună, deși în sinea ei are un haos întreg și multe lupte interioare. Este zodia care vine după un an greu, după un 2021 plin de lecții, spune astrologul Maria Sârbu,  pentru ShowBlitz.ro.

Și după toate prin care au trecut, nativii acesteia se simt umiliți și pedepsiți sau nedreptățiți și foarte obosiți. Indiferent că nu vom vedea nicăieri în personalitatea lor aceste neplăceri. Ascund bine și lasă să se vadă doar ce vor ei, adesea multe fiind exact la extremă decât sunt în sinea lor.

Horoscop karmic 2022. Adio sărăcie pentru zodiile de pământ. Cine face nuntă, cine îşi schimbă jobul, cine călătoreşte

În plus, pentru zodia sau Ascendentul Vărsător, luna Ianuarie este plină de așteptări și întârzieri! Vești bune vor avea pe zona banilor, iar pe sănătate veștile bune vin după 5 Februarie.  Atenție, Vărsătorii născuți în primul decan al zodiei vor fi scoși la lecții de personalitate mai mari decât ceilalți nativi!