Horoscop 2022 Neti Sandu: Faptele bune, dar şi lucrurile negative se multiplică. Ce zodii sunt expuse

Conform lui Neti Sandu, se pare că noul an este unul al iubirii. Mai mulți nativi au șanse mari să își găsească jumătatea. 

10 ian. 2022, 15:04
Horoscop 2022 Neti Sandu: Faptele bune, dar şi lucrurile negative se multiplică. Ce zodii sunt expuse

Horoscop 2022 Neti Sandu:  Într-un interviu pentru adevarul.ro, a făcut câteva previziuni legate de anul în care doar ce a mai intrat. Din fericire, majoritatea zodiilor vor avea parte de zile liniștite.

Iată care cele mai importante previziuni ale astrologului Neti Sandu, valabile în 2022. Ai sunt cei mai norocoși nativi din tot zodiacul. Ei vor cunoaște dragostea adevărată.

Neti Sandu, previziuni pentru 2022: Ce zodie are Soarele în Casa Banilor şi cine primeşte inelul

„Anul acesta este împărţit în două. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Peştilor şi ne va influenţa mai mult pe interior – ne va da o stare de empatie, ne va face mai sensibili, vom intui nişte lucruri, vom accesa nişte zone din interior pe care nu le accesăm prea des pentru că suntem preocupaţi de problemele zilnice.

Va fi Jupiter în conjuncţie cu Neptun şi vom avea şi o stare de visare, de autohipnoză, ne vom îndrăgosti. Vom mai renunţa puţin la luciditate în favoarea visării – care este bună şi ea la un moment dat. E o hrană spirituală şi aceasta.

Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete

Horoscop 2022 Neti Sandu.

Din mai, Jupiter va intra şi în zodia Berbecului şi vom avea o energie de început, ne vom apuca de lucruri noi, mai scăpăm de frici şi vom avea curaj. Berbecul este zodia-locomotivă şi avem curaj să începem ceva şi să-i tragem după noi şi pe ceilalţi, să începem o altă viaţă, o altă ramură de activitate”, a dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

În aceleași previziuni valabile pe 2022, Neti Sandu a explicat și la ce să fim atenți în această perioadă care va urma.

„Sunt trei de 2 – asta înseamnă că şi faptele bune se multiplică, dar şi lucrurile negative. Să avem grijă să nu ne confruntăm cu situaţii neplăcute pe care să le repetăm la nesfârşit pentru că nu putem renunţa – poate la un defect, poate la o acţiune.

Astrele le-au adus împreună. Cum s-au cunoscut Cristina Demetrescu şi Neti Sandu: „Două mâini trăgeau de o bluză. I-am zis: Pe tine te îmbracă Pro TV-ul, lasă-mi-o mie”

Trebuie să fim atenţi să nu amplificăm lucrurile neplăcute din viaţa noastră”, a mai explicat ea. Sunt însă și unele zodii care vor trece prin schimbări majore în 2022. „Probabil le vor avea Peştii şi Berbecii, dar fiecare dintre noi va avea beneficii pentru că avem Jupiter în Peşti, Jupiter în Berbec într-o anume casă astrologică şi, atunci, toată lumea va avea nişte schimbări de două feluri”, a mai spus Neti Sandu pentru aceeași sursă.