Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021. Zodiile de foc dau lovitura, zodiile de apă îşi fac alte relaţii, karma grea pentru zodiile de aer

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021, zodiile de apă își fac noi relații și sunt dispuși să șteargă complet lucrurile rele din trecutul lor.

11 oct. 2021, 00:50
Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021. Zodiile de foc dau lovitura, zodiile de apă îşi fac alte relaţii, karma grea pentru zodiile de aer

Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021

. Este o săptămână extrem de interesantă mai ales pentru nativii de apă. Toate grijile și nemulțumirile lor vor fi soluționate cu ajutorul unor persoane care vor apărea în viața lor, oameni de care se vor lipi din primele secunde.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au 7 zile numai bune pentru a-și face ordine pe cap. Racii rup anumite legături și își fac noi prietenii. Vor regândi complet toate palierele vieții lor. Mulți vor avea parte de un nou început în carieră.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021. Scorpionii sunt dispuși și ei să învețe, să demonstreze că vor să evolueze cu adevărat. Peștii se învârt în anturaje noi și se implică în acțiuni umanitare.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână extrem de ofertantă din toate punctele de vedere. Berbecii pot da marea lovitură din punct de vedere financiar.

Leii fac ce fac și cad mereu în picioare. Dau tot ce au mai bun din ei și reușesc să dovedească faptul că sunt făcuți să depășească orice obstacol.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei
Săgetătorii fac și ei mici schimbări în viața lor. Vor fi mai dornici să participe la activitățile de familie.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se pun pe primul loc și, după mult timp, nu mai sunt dispuși să renunțe la anumite lucruri de dragul altora.

Taurii sunt singurii care au de pierdut cu această atitudine, căci pentru ei vin niște momente destul de grele, în care nu vor mai deține controlul.

Horoscop karmic 11-17 octombrie 2021. Zodiile de aer nu mai au răbdare

Fecioarele și Capricornii sunt puși pe treabă și vor dovedi în fiecare zi că ideile lor nu sunt de ici, de colo.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) ajung cu nervii la pământ. Gemenii trebuie să gestioneze prea multe conflicte, iar Vărsătorii nu sunt cei mai încântați de compromisurile pe care trebuie să le facă la locul de muncă. Karma nu iartă!

Vărsătorii sunt ceva mai liniștiți, deși și pentru ei pot apărea mici disensiuni cu persoanele din familie mai în vârstă decât ei. Inteligenți și creativi de fel, o vor scoate la capăt cumva.

Dicţionar. Ce este Karma:

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.


loading...
Partenerii noștri