Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Ce zodii supravieţuiesc în cea mai deprimantă săptămână din an. Atenţie la Mecur retrograd!

Horoscop karmic: Trei zodii vor încheia săptămâna cu brio. Săptămâna cea mai deprimantă din an vine cu surprize uriașe și cu tot felul de revelații pentru mulți nativi.

16 ian. 2022, 19:20
Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Ce zodii supravieţuiesc în cea mai deprimantă săptămână din an. Atenţie la Mecur retrograd!

Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Previzunile anunță rezolvarea unor probleme interioare. Unele conflicte pe care le poartă zodiile în suflet ar putea deveni istorie, lăsate în urmă definitiv. Săptămâna aduce speranță, ambiție și fericire în viețile mai multor semne zodiacale. Trei dintre cele 12 semne ale horoscopului european vor trăi totul la cote maxime și vor încheia pe plus cea mai deprimantă săptămână din an. Este Blue Monday şi Mercur retrograd!

Conform celui mai proaspăt horoscop karmic, pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022, zodiile de aer vor sta ceva mai mult pe gânduri. Vor fi melancolici, iar starea de nostalgie îi va ajuta să își dorească lucruri noi.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a dezvăluit cea mai norocoasă zodie a anului
Vor pune pe hârtie tot ce nu au reușit să rezolve de-a lungul timpului. Săptămâna le aduce nu doar perspectivele potrivite, ci și pârghiile necesare pentru a avea parte de realizări.

Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022 Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) merg cu gândul către copilărie. Revin în mintea lor tot felul de vise, de idealuri pe care le aveau când sunt mici.

Gemenii își vor pune foarte des întrebarea: ce-ar fi fost dacă alegeam diferit? Ce-ar fi fost dacă nu mă nășteam în locul în care m-am născut? Ce s-a ales de marile mele dorințe din adolescență? Iar lista întrebărilor continuă.

Aceleași trăiri le vor avea și Vărsătorii și Balanțele, dar cu o mică diferență. Vărsătorii vor fi ceva mai mulțumiți de realizările lor, deci regretele sunt mai puține.

Ce este karma

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022 Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) se pun ei în mod voluntar în situații-limită. Vor să-și testeze răbdarea, capacitatea de persuasiune de multe ori chiar potențialul lor în a face bani, de ce nu.

Săgetătorii stau cel mai bine la acest capitol, în sensul că prind foarte repede mersul lucrurilor, în timp ce Leii trebuie să fie mai atenți la riscurile financiare.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Lilith cea malefică anunţă trădări în dragoste. Axa karmică nu e bine orientată!
Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Zodiile de apă (Pești, Scorpion și Rac) au o săptămână de revelații de natură ezoterică, să le spunem așa. Scorpionii descoperă că au anumite puteri pe care nu le-au băgat până acum în seamă pentru că nu au crezut în ele.

Racii analizează cu o profunzime rară situațiile prin care trec cei din jur, iar asta le conturează o imagine aparte. Peștii caută vindecare spirituală în cele mai nepotrivite locuri.

Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trăiesc o săptămână cu niște turbulențe la nivel afectiv. Taurii sunt nemulțumiți de felul în care arată și decid să își schimbe stilul de viață, în special cel alimentar.

Fecioarele se pot trezi cu probleme sentimentale care nu le aparțin, în sensul că atrag ca un magnet stările celorlalți. Capricornii n-au o perioadă emoțională deloc bună și asta se va sesiza cu ochiul liber.