Horoscop karmic 2019. Care este karma fiecărui semn astrologic

Horoscop karmic 2019. Care este karma fiecărui semn astrologic, adică încărcătura cu care venim din vieţile anterioare (Karma) şi care, de multe ori, dă sensul vieţii actuale. Află cum influenţează trecutul viaţa actuală a fiecăruia dintre semnele astrologice.

RomaniaTV.net
16 mai 2019, 14:01
Horoscop karmic 2019. Care este karma fiecărui semn astrologic

Berbec:Datoria karmică:autonomia

Berbecii au de trecut peste dependenţa de ceilalţi. Dificultatea lor de a se realiza prin forţele proprii le vine din vieţile anterioare şi este o sursă permanentă de nemulţumire. La tinereţe,cel mai mic angajament personal îi face temători. Ei contează pe ajutorul unei alte prersoane,frate,părinţi,prieteni,care să ia hotărâri în locul lor.

Lecţia actuală

În acestă viaţă,ei trebuie să devină independenţi în gândire şi în fapte,trebuie să-şi afirme curajul,personalitatea,capacitatea de a învăţa şi spiritul novator,fără să mai conteze pe ceilalţi. Trebuie să înveţe să spună adevărul,pentru că au o moştenire pozitivă din celelte vieţi în privinţa dragostei pentru semeni, scrie clickpentrufemei.ro.

Taur:Datoria karmică:împăcarea

Tendinţa de a manifesta o permanentă revoltă interioară vine din vieţile anterioare ale taurilor. De la o atitudine prea defensivă,la tendinţa de a genera conflicte inutile,ei trăiesc toate consecinţele. Problemele legate de bani sau de sex pot umbri relaţia cu ceilalţi în prima parte a vieţii (până la 37 de ani).

Lecţia actuală

Taurii tebuie să înveţe să iubească viaţa,să aprecieze bunurile materiale într-o manieră echilibrată. Dacă vor face asta,întreaga lor existenţă va fi plină de satisfacţii şi se vor simţi în siguranţă,ocrotiţi şi iubiţi. Urmînd calea împăcării,a liniştii interioare vor simţi că li se întâmplă cel mai bun lucru posibil.

Citeşte şi Horoscop iunie 2019. Zodiile au parte de schimbări radicale în viaţă

Gemeni:Datoria karmică:comunicarea

Trecutul le-a fost orientat spre filosofie şi spre gustul aventurii în călătorii. În acelaşi timp,o tendinţă rebelă i-a făcut mai puţin sociabili şi aplecaţi spre credinţă. Gemenii au amintirea vieţilor recente şi de aceea fac totul pentru a-şi conserva libertatea. În acelaşi timp,îşi continuă drumul solitar,încercînd totuşi să fie sociabili.

Lecţia actuală

Învaţă să comunice cu ceilalţi,bazându-se pe tot ce au acumulat în viaţile anterioare şi aducându-şi astfel contribuţia la atmosfera armonioasă din jurul lor. De la 37 de ani,Gemenii simt nevoia de a face parte dintr-o sferă profesională corespunzătoare capacităţilor lor reale şi de a se înconjura de prieteni de calitate.

Rac:22.06-22.07

Datoria karmică:spiritualitatea

Din reîncarnările cele mai recente,racii au dobândit un caracter hotărît,dar prudent. În ciuda simţului practic şi a unei bune organizări a vieţii cotidiene,ei trăiesc o permanentă o nemulţumire sufletească. Vor mai multă dragoste şi atenţie,privesc viaţa ca pe o poveste care trebuie să fie neapărat frumoasă şi plină de oameni devotaţi lor.

Lecţia actuală

Racii trebuie să înceteze să gândească prin reguli şi să accepte că viaţa nu este aşa cum o imaginează ei. Trebuie să-şi dezvolate intuiţia,puterea de accepta necunoscutul,noul,de se detaşa de prejudecăţi şi raţionamente care nu au legătură cu viaţa reală. Astfel,se vor apropia de viaţa spirituală.

Leu:23.07-22.08

Datoria karmică:afirmarea personală

În vieţile trecute,Leii au cultivat spiritul de echipă şi gustul libertăţii. Dar în ciuda numărului mare de prieteni şi a unei existenţe plăcute,ei au omis să se afirme ca personalitate. În această viaţă,li se pare o nedreptate să fie singuri şi lipsiţi de ajutor. Iată de ce Leii învaţă repede să nu asculte de nimeni altcineva decît de ei înşişi.

Lecţia actuală

Leii învaţă acum să se realizeze. Fie punându-şi în valoare ideile şi talentele,fie printr-un angajament afectiv loaial. În raporturile cu ceilalţi trebuie să evite să pară intransigenţi şi revendicatori. Ei câştigă forţa de a medita asupra puterii lor creatoare,a inventivităţii. De la 37 de ani,încep să simtă că s-au realizat în direcţia dorită.

Fecioară:23.08-21.09

Datoria karmică:răbdarea

Dacă în vieţile anterioare,Fecioarele erau mereu grăbite să-şi atingă scopurile,uitând adesea de cei dragi,acum lucrurile stau exact pe dos. Nimic nu se poate face în grabă,totul trebuie să treacă prin filtrul gândirii şi prin etapele fireşti. Fecioarele câştigă în această viaţă o experienţă dură,aceea de a ordona,de a lucra meticulos,fiecare realizare.

Lecţia actuală

Viaţa prezentă este dată pentru ca Fecioarele să înveţe să preţuiască valoarea dragostei şi a familiei. De multe ori prea critice,intransigente,au dificultăţi de relaţionare cu cei din jur,chiar dacă nu fac nimic din răutate sau egoism. Spiritul lor justiţiar trebuie îmbinat cu analiza nuanţată a faptelor.

Balanţă:22.09-22.10

Datoria karmică:generozitatea

În viaţile recente,Balanţele au învăţat încrederea,curajul şi stăpânirea de sine. Spiritul de competiţie a lăsat urme în comportamentul actual. La tinereţe,au o bună impresie despre ele şi cred în forţa lor de a reuşi. Dar după 37 de ani,odată confrunate cu dificulţăţile,riscă să devină invidioase şi decepţionate de eşecuri.

Lecţia actuală

Cultivarea amabilităţii şi a toleranţei şi,mai ales,recunoaşterea limitelor proprii va permite nativilor acestei zodii să progreseze. Preocupările artistice,sportul,activităţile de caritate pot fi calea de reuşită. Începând de la 37 de ani,ei vor realiza că împlinirea dorinţelor materiale nu le aduce fericirea.

Scorpion:23.10-21.11

Datoria karmică:loialitatea

În viaţile anterioare,Scorpionaii erau preocupaţi de propria imagine şi de felul în care sunt apreciaţi de ceilalţi. În ciuda talantelor lor artistice şi creatoare,ei nu acordau nici o importanţă celorlalţi. Nevoia de a stârni admiraţia şi de a domina,i-au focut să devină egoişti. În viaţa actuală,după 37 de ani,se concentrează pe spiritul şi munca în echipă.

Lecţia actuală

Renunţând la mândrie şi la nevoia de se afirma cu orice chip,ei dezvoltă ideea de fraternitate,altruism,deschidere la ideile novatoare şi încredere în oameni. Aşa începe un nou ciclu,adaptându-se noilor date,acelea care îi permit să aspire la fericire,fără să aştepte glorie şi recompense.

Citeşte continuarea aici.


loading...
Partenerii noștri