Horoscop karmic 2023. Ce zodii sunt pe karmă pozitivă pe tot anul, cine trage după el toate datoriile din 2022

Mai multe semne zodiacale vor avea parte de niște revelații karmice nu tocmai plăcute în anul 2023. Iată care sunt principalele previziuni astrologice!

06 oct. 2022, 23:08
Horoscop karmic 2023. Ce zodii sunt pe karmă pozitivă pe tot anul, cine trage după el toate datoriile din 2022

Horoscop karmic 2023. Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) se vor nimeri în niște contexte destul de nefavorabile în tot anul viitor

Scorpionii au de tras mai mult ca în oricare alt an. Dau dovadă de responsabilitate sau vor fugi? La această întrebare își vor răspunde pe parcursul primelor patru luni. Aprilie este o lună de cotitură, în care karma de agresivitate le poate desface toate proiectele. Dacă acționează cu nervi, nu vor ajunge departe.

Cât despre Pești, karma de atașament posesiv este cea care le dă bătăi de cap. Acești nativi trebuie să scape de anumiți pitici de pe creier, de anumite obsesii.

Patru zodii care trebuie să fie mai atente până în luna martie 2023. Astrologul Daniela Simulescu a citit în stele

Racii au un an greu pe plan afectiv, ba mai mult, trebuie să aibă foarte mare grijă de starea lor de sănătate. Cele mai dificile luni vor fi mai, iunie, iulie și septembrie 2023.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au un 2023 mai bun decât 2022 din punct de vedere karmic. Pentru Gemeni, lunile septembrie și octombrie vin cu succes. Sunt pe karmă pozitivă mai ales în a doua jumătate a acestui an, scrie fanatik.ro.

Vărsătorii sunt de ceva timp încoace pe cai mari, iar în 2023 vor fi și mai fericiți. Obțin niște sume frumoase de bani în lunile septembrie și noiembrie. Balanțele refac relații mai vechi. Rezolvă toate problemele pe care le au cu rudele sau prietenii.

Horoscop karmic 2023. Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) rămân pe poziții forte. Problematice, karmic vorbind, vor fi doar lunile mai și iulie. În aceste două luni pot fi loviți de karma de ignoranță. Cu alte cuvinte, trebuie să renunțe la a mai trata lucrurile cu superficialitate. Săgetătorii și Leii sunt în aceeași postură, doar că ei sunt vizați mai degrabă în iulie decât în mai.

Horoscop 2023: 4 zodii s-ar putea îmbogăţi anul viitor. Au parte de dragoste, bani și sănătate

Horoscop karmic 2023. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un an destul de controversat. Vor trăi totul la intensitate maximă, atât lucrurile frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute.

Taurii au de tras din cauza karmei de atașament posesiv, iar Fecioarele din cauza karmei de agresivitate. Unele frustrări trebuie eliberate cu orice preț în prima parte a anului.

Capricornii nu sunt nici ei într-o situație tocmai perfectă. Luna septembrie va fi una greoaie pentru ei. Ca o concluzie, din cele trei zodii de pământ, putem zice că Fecioarele sunt cele mai avantajate.