Horoscop karmic 22-28 Aprilie 2024. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 Aprilie 2024. Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.
Filip Stan
22 apr. 2024, 19:38
Horoscop karmic 22-28 Aprilie 2024. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 22-28 Aprilie 2024, zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur. Mercur iese din retrogradare și se formează Lună Plină în Scorpion. Citește horoscopul săptămânal și află ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodia ta. Lună Plină în Scorpion. Final de etapă pentru unele zodii. Taurii, printre nativii care pot lua decizii radicale

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) Săptămâna care urmează nu va fi ușor pentru nimeni. Doar zodiile de foc sunt ferite de probleme, căci pentru ele începe o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros.Berbecii, Săgetătorii și Leii vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită. Berbecii sunt cei care au cel mai mult lipici când ies la agățat, iar Săgetătorii se lasă agățați.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) Zodiile de pământ au tot felul de temeri. Taurii și Fecioarele au preocupări legate de sănătate, iar de o parte a acestora vor scăpa la sfârșitul săptămânii. Capricornii își fac griji legate de anumite promisiuni pe care unii oameni nu le onorează față de ei. Nu vor să mai treacă printr-o nouă dezamăgire.

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de taifunuri și uragane în viețile lor. Scorpionii dau față cu o realitate destul de crudă și descoperă adevăruri despre oameni pe care îi vedeau ca pe niște zei.Racii stau ceva mai bine la capitolul emoții, dar se pot certa cu colegii de muncă din cauza unor opinii diferite pe teme politice sau religioase. Peștii se ceartă cu toată lumea. Oricine le iese în cale intră în gura lor. Sunt puși pe harță aproape toată săptămâna.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) Ne mutăm la zodiile de aer, unde lucrurile scârțâie din punct de vedere financiar. Pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători, ultima săptămână din luna mai fine cu strângerea curelei. Balanțele pot ajunge la cuțite cu cei din familie din cauza lipsei banilor. Vor suferi pentru că nu-și vor putea îndeplini anumite capricii. Gemenii trebuie să renunțe la anumite investiții după ce le analizează mai bine. Descoperă că au fost păcăliți de partenerii lor de afaceri. Vărsătorii sunt nevoiți să anuleze anumite drumuri, chiar excursii planificate pentru că trebuie să dea bani pe lucrurile care se strică prin casă.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Drumurile şi agitaţia de la începutul perioadei vă aduce şi mai multă muncă. Nu e un lucru neapărat negativ întrucât e vorba de proiecte noi ale căror baze le puneţi prin comunicarea intensă şi drumurile de colo-colo din prima parte. Nu luaţi decizii financiare pripite, odată pentru că puteţi ajunge să cheltuiţi fără sens şi apoi pentru că puteţi alege să vă implicaţi în proiectele mai puţin profitabile doar din dorinţa de a nu rata nicio ocazie. Vă puteţi consulta cu familia sau cu superiorii care să vă ofere o părere obiectivă sau imparţială. Eclipsa de Lună cade pe casa călătoriilor şi a comunicaţiilor la distanţă, aşa că ceva ar trebui să se încheie în curând. Poate că un proiect de afaceri pe termen lung va ajunge la sfârşitul său logic, poate că se va opri cooperarea cu unul dintre vechii parteneri, ori va veni sfârşitul unei perioade de îndoială. Sentimentul de confuzie şi incertitudine va fi înlocuit de o conştientizare clară a obiectivelor.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se accentuează nevoia de a lua hotărâri clare legate de planul financiar iar apoi treceţi în etapa de negociere şi de discuţii asupra intereselor fiecăruia din cei implicaţi. Familia vi se poate opune în ideea că va adopta opţiunea conservatoare şi va încerca să vă prezinte argumente pentru a nu investi când riscul este prea mare sau domeniul vizat e prea original. Voi, pe de altă parte aţi merge pe ideea de a specula ocazia şi de a risca. De aici apar tensiuni, drumuri şi discuţii nenumărate, unele cu pierderi de timp şi chiar bani. Rămâneţi energic, aveţi spirit combativ şi vă păstraţi poziţia. Eclipsa indică tensiuni în cuplu, poate cu privire la proprietate sau bani. Situaţia este agravată de prezenţa lui Venus în casa banilor. Aceasta vorbeşte despre o legătură puternică între dragoste şi interese materiale. Prin urmare, nu uitaţi de simţul tactului şi încercaţi să atenuaţi toate dezacordurile. Manipularea într-o relaţie cu o persoană dragă se poate întoarce împotriva voastră.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur. Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni sau să afli mai multe despre oamenii pe care îi iubești. Joacă-te în stilul tău personal și învață să te și distrezi! Sezonul tău este în plimă desfășurare. Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 aprilie 2024. Zodia care numără firele de nisip din clepsidră până la marele câştig. Cine va avea noroc triplu înainte de Paşte

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Săptămâna aceasta, ai șansa de a știi ce simți legat de realitățile emoționale care nu apar întotdeauna la suprafață. Nu poți să știi întotdeauna ce simți dacă nu-ți dai timpul să reflectezi – și amândoi știm că ești de prea multe ori în mișcare sau prea implicat în problemele altor persoane, pentru a te analiza cu atenție. Încearcă să faci niște exerciții urmând un curs virtual sau fă o plimbare relaxantă când ai puțin timp liber, măcar de două ori pe săptămână. Ai putea fi tentat să să faci lucrurile mult și prea repede. S-ar putea să te simți energic, inspirat și motivat, dar și frustrat în același timp, pentru că totul pare să dureze prea puțin. Ai grijă la acest aspect, deoarece te poate epuiza rapid. Roma nu a fost construită într-o zi! Nu ești un avocat atât de bun încât să poți lucra constrâns. Așa că, săptămâna aceasta va fi bine să iei lucrurile așa cum sunt.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

În această săptămână, va trebui să suportați niște cheltuieli financiare neașteptate. Cu toate acestea, vei face față acestor cheltuieli din cauza unor aranjamente anterioare. Nu este un moment potrivit pentru a investi într-o mașină sau într-o proprietate. Amână orice planuri de investiții, deoarece ai putea pierde niște bani. Dacă lucrezi într-un sector care are filiale situate în străinătate sau în alte țări îndepărtate așteaptă-te la câștiguri financiare garantate. Apar unele noi oferte și vei putea să profiți de ele cu ușurință. Noi șanse de a face bani la orizont așa că ar trebui să sari peste ele. Acesta poate fi un fel de recompensă pentru situația ta, deci profită la maxim de ele.Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la sentimentul de importanță și să fii tu. Nativii din zodia Leu au o intuiție foarte bune, mai ales în ziua de luni. Știu foarte bine ce să aleagă și iau cele mai bune decizii. În zilele de marți și miercuri sunt șanse mari să ai parte de niște conflicte. Joi și vineri realizează ceva operațiuni cu niște bani sau pot deveni cooperanți în ceea ce privește câștigurile lor. În weekend pleacă în vizite.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru cei din zodia Fecioară săptămâna aceasta este una în care trebuie să se gândească mai bine înainte de a acționa. Cuvântul care trebuie să te caracterizeze la începutul acestei săptămâni este discreția.Joi și vineri primesc niște informații foarte bune și au soluții pentru toate problemele. Reușesc să rezolve foarte multe treburi, iar la final de săptămână au mare succes în tot ceea ce fac.Energia de săptămâna aceasta face să ai o săptămână destinată distracției. Orice ai face, nu o faci în același mod vechi și plictisitor pe care l-ai făcut până acum. Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanțe, este o săptămână în care pot culege roadele eforturilor lor. În prima parte a săptămânii vor primi laude de la locul de muncă și în weekend se vor bucura de lucrurile care îi fac fericiți.Nativii din zodia Balanță au parte de mulți admiratori în această săptămână. Reușesc să atragă privirile tuturor pe oriunde s-ar duce. Ei sunt singurii în măsură să decidă persoana potrivită pentru ei.Săptămâna aceasta aduce un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu prietena ta dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă – gelozia este tristă și iritantă.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024. Axa karmică chinuie o zodie. Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru cei din zodia Scorpion, ziua de luni este una plină de acte, ședințe planuri sau proiecte. Zilele de miercuri și joi sunt pline de hotărâre și determinare, altfel că nu trebuie să fii evitant în ceea ce faci.Trebuie să iei niște decizii în privința banilor. La final de săptămână te odihnești și primești laude din partea prietenilor.Nativii din zodia Scorpion dau dovadă de maturitate în această săptămână. Ei arată că pot rezolva o problemă cu mult calm, în timp ce alții ar putea avea reacții mai puțin controlate. Scorpionii învață să își stăpânească latura vulcanică. Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Influxurile planetare te încurajează atât cât să îți împărtășești sincer sentimentele și să clarifici orice neînțelegere și confuzie. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii au o săptămâna care începe cu atenție deosebită asupra partenerului. În zilele de marți și miercuri trebuie să fii mereu cu vorbele la tine și să fii atent la ce spun ceilalți, dar și la lucrurile pe care le rostești. Joi și vineri cooperează foarte bine cu ceilalți, iar în weekend se relaxează alături de prieteni. Nativii din zodia Săgetător sunt pregătiți să discute niște subiecte serioase cu prietenii din grupul lor. S-au adunat multe lucruri ce nu le pică prea bine și este cazul să ceară câteva explicații. Totul trebuie să decurgă pe un ton calm.Săptămâna este de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere. Conversația va fi una diversă, în mare măsură, și va fi deosebit de stimulantă. Amândoi vă veți da seama că întâlnirea voastră are un mare potențial și veți fi încântați să învățați împreună ce este viața de cuplu și să încercați o varietate de activități.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Toată săptămâna vei fi abulic. Abia după amiaza vei intra cu adevărat în viață de birou. Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic. Sporturile de grup de orice fel sunt favorizate. Există o cantitate extraordinară de frustrare în tine. Acum este momentul să o eliberezi.Pentru cei din zodia Capricorn, această săptămână este una în care se pune accentul pe conexiunile cu ceilalți oameni. În zilele de marți și miercuri, cineva drag ție îți spune dacă este fericit în comunicarea pe care o are cu tine. La jumătatea săptămânii pot fi necesare niște cheltuieli. La final de săptămână este posibil să faci niște drumuri sau călătorii și ai parte de discuții frumoase cu familia.Nativii din zodia Capricorn să înceapă această săptămână plini de motivație. Au multe planuri, atât pe plan personal, cât și profesional. Primul pas, și poate cel mai curajos, este acela de a se apuca de sală și de a-și schimba într-un sens pozitiv alimentația.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt mult prea preocupați de cariera lor. Acest lucru îi face să uite de celelalte lucruri importante din viața lor, precum familia, iar cei dragi țin să îi atenționeze cu privire la acest aspect. Puțin timp petrecut cu aceștia cu siguranță nu va afecta munca. Vărsătorii se concentrează pe muncă în ziua de luni, iar apoi, marți și miercuri au niște întâlniri foarte importante pentru care trebuie să se pregătească temeinic. Trebuie să fii atent la bani la final de săptămână și să nu uiți să te relaxezi în weekend.

Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca din ultimele zile. Înainte de a pune totul deoparte pentru seara, asigură-te că ai tot ceea ce ai nevoie pentru ca mâine să fie în ordine. Un pic de timp petrecut acum organizându-te îți va economisi mult timp mai târziu. Există un val de putere interioară care te ajută. Folosește această energie pentru a veni cu un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești au multe probleme de rezolvat în această perioadă. Cu răbdare și calm, totul va fi bine. Dacă este prea mult, pot cere ajutorul unei persoane în care au. Nimeni nu trebuie să treacă prin momente dificile singur. Pentru cei din zodia Pești, săptămâna este una dedicată muncii. Trebuie să iei niște decizii importante în zilele de miercuri și joi, iar vineri ai parte de discuții importante. Trebuie să fii atent la sănătate în acest weekend. Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți. Energia astrală actuală ar putea duce acest lucru într-un ton mai distractiv. Dar poate ar trebui să vă gândiți să vă uniți energiile într-un proiect semnificativ, mai degrabă, decât să încercați să vă depășiți reciproc. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat un adevărat lux
Capital.ro
Decizie privind PUNCTUL DE AMENDĂ. Milioane de șoferi așteptau vestea cu sufletul la gură
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Locuri de muncă pentru români! Salariile depășesc 7.000 de lei!
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Prințesa Kate, vedeta familiei regale. Trăsăturile care o pun în centrul atenției
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit
Cancan.ro
Câți euro a primit Sorin Pușcașu pentru cele 19 săptămâni la Survivor All Stars. Îi datorează o parte din bani lui Zmărăndescu!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Codul penal urmează să sufere modificări: Părinții care îți abuzează fizic sau emoțional copiii riscă pedeapsa cu închisoarea
Capital.ro
SE PLĂTESC 15.000 de lei pentru români. Decizia anunțată astăzi, 30 MAI: Luăm o măsură importantă
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'