Horoscop karmic 28 august – 3 septembrie 2023. Zodiile de foc vor să rezolve probleme ale trecutului

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023. Pentru zodiile de aer, urmează o perioadă în care trebuie să fie atente la mesajele pe care le primesc din partea astrelor.
Alina Costache
27 aug. 2023, 19:33
Horoscop karmic 28 august - 3 septembrie 2023. Zodiile de foc vor să rezolve probleme ale trecutului

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023.  Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o perioadă aglomerată, una în care trebuie să pună osul la treabă și să ia decizii urgente. Pentru a fi inspirate să ia hotărâri bune, Universul le vine în ajutor. Astrele le vor comunica, pe diverse căi, care este calea bună pe care trebuie să o urmeze.

Horoscop karmic. Cele mai puternice semnale vor veni către Vărsători, în timp ce Balanțele s-ar putea să aibă mici bătăi de cap în a descifra niște mesaje. Gemenii se vor prinde din mers, poate chiar în timpul acțiunii, care e treaba și ce e de făcut.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână încărcată karmic. Karma de agresivitate se răsfrânge asupra lor într-un mod sau altul. Acolo unde au acționat cu violență verbală sau sfidare care a atins sau rănit sufletul cuiva vor avea multe de reparat. Karma se întoarce și se pot lovi acum de aceleași atitudini pe care le-au avut ele față de anumite persoane.

Horoscop Minerva septembrie 2023. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. „Urzeala astrelor” pentru fiecare zodie
Horoscop karmic. Racii vor încerca să înțeleagă cel mai bine de ce li se întâmplă ce li se întâmplă și ce au de făcut. Scorpionii sunt ceva mai căliți, căci au trecut deja prin astfel de etape în viața lor. Peștii se pot lovi de necazuri sentimentale, de probleme în cuplu.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt mai atente la cei din jur, dar și la propria lor persoană. Comunică mai bine, își deschid inima într-un mod diferit, dau dovadă de înțelepciune și un soi de smerenie care nu e tocmai specifică lor, cu excepția Săgetătorilor, recunoscuți pentru preocupările lor spirituale.

Berbecii și Leii se gândesc să îngroape anumite teme ale trecutului, teme care le-au făcut mult rău. Poate fi vorba despre o relație toxică ori despre o neglijență privind cheltuirea banului câștigat prin sudoare.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Horoscop karmic. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână karmică destul de interesantă. Trebuie să se lupte cu superficialitatea celorlalți, cu trândăvia altora.

Taurii și Fecioarele s-ar putea să pună piciorul în prag, căci există situații pe care nu vor să le mai tolereze. Capricornii, în schimb, mai analizează dacă e cazul să se impună sau nu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!