Horoscop karmic 28 august – 3 septembrie 2023. Zodiile de foc vor să rezolve probleme ale trecutului

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023. Pentru zodiile de aer, urmează o perioadă în care trebuie să fie atente la mesajele pe care le primesc din partea astrelor.

27 aug. 2023, 19:33
Horoscop karmic 28 august – 3 septembrie 2023. Zodiile de foc vor să rezolve probleme ale trecutului

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023.  Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o perioadă aglomerată, una în care trebuie să pună osul la treabă și să ia decizii urgente. Pentru a fi inspirate să ia hotărâri bune, Universul le vine în ajutor. Astrele le vor comunica, pe diverse căi, care este calea bună pe care trebuie să o urmeze.

Horoscop karmic. Cele mai puternice semnale vor veni către Vărsători, în timp ce Balanțele s-ar putea să aibă mici bătăi de cap în a descifra niște mesaje. Gemenii se vor prinde din mers, poate chiar în timpul acțiunii, care e treaba și ce e de făcut.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână încărcată karmic. Karma de agresivitate se răsfrânge asupra lor într-un mod sau altul. Acolo unde au acționat cu violență verbală sau sfidare care a atins sau rănit sufletul cuiva vor avea multe de reparat. Karma se întoarce și se pot lovi acum de aceleași atitudini pe care le-au avut ele față de anumite persoane.

Horoscop Minerva septembrie 2023. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. „Urzeala astrelor” pentru fiecare zodie
Horoscop karmic. Racii vor încerca să înțeleagă cel mai bine de ce li se întâmplă ce li se întâmplă și ce au de făcut. Scorpionii sunt ceva mai căliți, căci au trecut deja prin astfel de etape în viața lor. Peștii se pot lovi de necazuri sentimentale, de probleme în cuplu.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt mai atente la cei din jur, dar și la propria lor persoană. Comunică mai bine, își deschid inima într-un mod diferit, dau dovadă de înțelepciune și un soi de smerenie care nu e tocmai specifică lor, cu excepția Săgetătorilor, recunoscuți pentru preocupările lor spirituale.

Berbecii și Leii se gândesc să îngroape anumite teme ale trecutului, teme care le-au făcut mult rău. Poate fi vorba despre o relație toxică ori despre o neglijență privind cheltuirea banului câștigat prin sudoare.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Horoscop karmic. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână karmică destul de interesantă. Trebuie să se lupte cu superficialitatea celorlalți, cu trândăvia altora.

Taurii și Fecioarele s-ar putea să pună piciorul în prag, căci există situații pe care nu vor să le mai tolereze. Capricornii, în schimb, mai analizează dacă e cazul să se impună sau nu.