Horoscop karmic. „Facturile” sentimentale au ajuns la scadenţă, se plătesc poliţe grele

Horoscop karmic. Zodiile de foc au tot felul de revelații în această săptămână, "facturile" din spate vin ca un tăvălug.

09 mart. 2022, 13:39
Horoscop karmic. „Facturile” sentimentale au ajuns la scadenţă, se plătesc poliţe grele

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 7-13 martie 2022, zodiile de foc își vor întări forțele și vor fi mai pregătite ca niciodată pentru provocările de care se temeau în alte ocazii.

Horoscop karmic. Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) încep săptămâna cum nu se poate mai bine. Descoperă tot felul de informații vitale și au niște revelații care le vor ajuta din punct de vedere profesional. Berbecii sunt cei mai pregătiți pentru marile schimbări în carieră, în timp ce Leii pot obține bani din surse neașteptate sau pot urca în funcție la locul de muncă.

Horoscop primăvara 2022 – Zodiile care îşi pot schimba viaţa în următoarele luni, beneficii sentimentale şi financiare
Săgetătorii sunt ceva mai statornici. Învață, totuși, cum să își managerieze bugetul de care dispun în perioada următoare.

Horoscop karmic. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână confuză. Racii își pun tot felul de întrebări în legătură cu felul în care trebuie să se comporte în relația lor de iubire. Realizează unde greșesc, de fapt.

Scorpionii sunt nedumeriți în legătură cu rolul lor în familie. Ba sunt puși în situația de a media conflicte, ba le creează din senin. Peștii au dileme legate de viitorul lor profesional. Trebuie să ia o hotărâre decisivă.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022. Relaţiile nativilor din anumite zodii cu partenerii de viaţă se fragilizează şi pot lua decizii greşite
Horoscop karmic. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt pe picior de conflict. Gemenii își revendică tot felul de drepturi și sunt extrem de pătimași în conversațiile pe care le au în contradictoriu cu ceilalți.

Vărsătorii nu sunt nici ei mai ponderați în săptămâna 7-13 martie. Devin extrem de vocali mai ales la locul de muncă. Balanțele se ceartă cu persoanele din familie ori cu prietenii din motive banale, scrie fanatik.ro.

Horoscop karmic. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pornesc pe un nou drum al spiritualității. Taurii stau mai mult de vorbă cu ei înșiși și se privesc în oglindă fără să se mai judece pentru greșelile lor. Și Fecioarele încearcă să depășească o anumită criză de identitate, de personalitate. Capricornii fac pași importanți în relațiile cu prietenii. Devin mai agreabili.