Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei

Luna este una benefică, propice pentru cei care vor să înceapă lucruri noi, care vor să învețe, să se autodepășească.

21 ian. 2022, 11:50
Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei

Horoscop karmic februarie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

au tot felul de avantaje în februarie. Berbecii se simt mai bine poziționați la locul de muncă și au tot mai des cuvântul în situații de criză.

De ei poate depinde rezolvarea anumitor chestii spinoase. Și Leii sunt văzuți bine la serviciu, ba chiar pot fi promovați. Au de făcut multe alegeri pe plan personal, iar de data asta vor decide bine.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Lilith cea malefică anunţă trădări în dragoste. Axa karmică nu e bine orientată!
Săgetătorii sunt în centrul atenției încă din prima zi a lui februarie. Au de câștigat dacă vor continua pe drumul pe care au început să meargă la începutul anului.

Horoscop karmic februarie 2022. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) își fac tot felul de noi prieteni. Racii sunt mai deschiși la colaborări noi, iar sfaturile lor sunt la mare căutare.

Scorpionii au o lună extraordinară. Sunt pe karmă pozitivă în dragoste. În sfârșit, primesc și ei lucruri frumoase din partea lui Cupidon. Zilele de 14 și 24 februarie, dedicate iubirii, vor fi pline de romantism pentru ei.

Mariana Cojocaru, previziuni karmice 2022. Zodia care ajunge la divorţ în acest an. Sunt 7 planete retrograde, nu s-a mai întâmplat asta de la Revoluţia din 1989

Și Peștii au parte de schimbări benefice în a doua lună a anului. Nativii de apă reușesc să își revină după o perioadă destul de îndelungată de necazuri. Vor sta bine cu banii.

Horoscop karmic februarie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pornesc pe niște drumuri inițiatice. Acești nativi vor fi aplecați către chestiuni legate de spiritualitate, filozofie, către toate lucrurile pe care până acum le luau în derâdere.

Taurii își revendică anumite drepturi și o fac argumentata, calm, renunțând la tonul agresiv caracteristic. Fecioarele citesc mult și sunt puse să învețe chiar și meserii noi. Vor să construiască ceva în domeniul cultural.

Capricornii fac bani și din piatră seacă. Își schimbă principiile după care s-au ghidat până acum și le iese totul ca la carte.

Horoscop karmic februarie 2022. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au un februarie atipic. Vărsătorii sunt cei mai favorizați și au succese la toate capitolele. Gemenii se pot confrunta în continuare cu probleme de imagine. Balanțele nimeresc în niște conflicte de familie, scrie fanatik.ro


loading...
Partenerii noștri