Mariana Cojocaru, previziuni karmice 2022. Zodia care ajunge la divorţ în acest an. Sunt 7 planete retrograde, nu s-a mai întâmplat asta de la Revoluţia din 1989

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut previziuni complete pentru anul viitor. Din păcate, veştile nu sunt deloc plăcute pentru o zodie.

07 ian. 2022, 21:38
Mariana Cojocaru, previziuni karmice 2022. Zodia care ajunge la divorţ în acest an. Sunt 7 planete retrograde, nu s-a mai întâmplat asta de la Revoluţia din 1989

Începutul anului 2022 arată promițător pentru mai multe semne zodiacale, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unele vor depăși ghinioanele care s-au ținut în lanț anul trecut, pe când pentru altele lecțiile importante de abia acum urmează.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că o zodie va reuși să treacă peste povara karmică care a chinuit-o în ultimii doi ani. În ultima perioadă a fost nevoită să treacă prin grele încercări, însă primăvara lui 2022 îi aduce liniștea de care are nevoie. Nativii zodiei Gemeni vor fi în final eliberați și vor răsufla mai liniștiți ca niciodată.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
”În 2020 şi 2021, Gemenii au fost cei mai încercaţi. Până spre primăvară, încă mai este Lilith în Gemeni, dar povara karmică a dispărut. E o veste bună. Din primăvară se eliberează şi mai mult şi atunci vor putea să răsufle uşuraţi, unii dintre ei”, spune astrologul.

Mare atenție însă, nu toți Gemenii se încadrează în această categorie, nativii acestei zodii care nu și-au rezolvat problemele în ultimii doi ani, trebuie să facă asta chiar acum. În cazul în care nu vor reuși până ce primăvara începe, lucrurile ar putea scăpa de sub control, avertizează astrologul.

”Cei care nu şi-au rezoltat problemele din 2020-2021, acestea se pot acutiza şi aici vorbim de carieră, dragoste. Dacă nu rezolvă până în primăvară, chestiunile acestea pot scăpa de sub control”, spune Mariana Cojocaru.

În timp ce Gemenii au șanse mari să depășească încărcătura karmică din ultima perioadă, Taurii nu pot face acest lucru, ba din contră ar putea să își complice viața mai mult.

Nativii acestei zodii s-ar putea confrunta cu un divorț, o despărțire și lucruri neașteptate în carieră, dar și pe parte de sănătate, spune astrologul.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice

”Taurul are un an 2022 al încercărilor. Întotdeauna karma activă într-o astfel de zodie îi ia la analiză trecutul şi poate veni chiar cu reactivarea unor lucruri care ţin de vieţile anterioare. Poate să meargă pe separare, divorţ, chestiuni sensibile, nu uşor de trecut cu vederea. La fel, poate să vină cu schimbări bruşte pe carieră şi cu chestiuni ascunse, profunde, care ţin de sănătate”, a adăugat Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrolgul susţine că lucrurile nu vor fi tocmai roz în perioada următoare, deoarece planetele s-au luat la întrecere în sens retrograd, ceea ce aduce cumpene, complicaţii, probleme de sănătate şi cu banii. Toate planurile se schimbă. Nu doar Mercur este retrograd. Nu a mai existat o astfel de situație, potrivit astrologului, dinainte de Revoluția din 1989.

Când planetele se întorc din mers, înseamnă că avem tot felul de restanțe și trebuie să plătim anumite datorii karmice.

Horoscop Mariana Cojocaru: „Mercur este retrograd, dar planete grele cum este Neptun retrograd în Pești, Uranus retrograd în Taur, planete care sunt sociale, politice, cu mișcări de masă, vin să ne pună pe gânduri”, a declarat Mariana Cojocaru la Prima TV.

Berbecii îl au pe Chiron retrograd. Presiunea, conflictele se pot duce pe zona de compatibilitate. Tensiunile vor fi în plan sentimental.

Taurii îl au pe Uranus retrograd. Vorbim despre o planetă grea. Uranus nu se simte foarte confortabil în Taur, el guvernează Vărsătorul. Vorbește despre presiuni care se prefigurează în plan social și în plan politic.

Horoscop Mariana Cojocaru. Gemenii îl au pe Lilith în axa karmică.

Nativii de aer au o perioadă mai mult decât grea. Racii ajung la o zonă de epuizare. Nu putem spune că au o planetă retrogradă, dar au ajuns la limita răbdării din punct de vedere energetic.

Leii au bariere karmice pe destin. Dacă altădată erau mai lejeri, acum se simt destul de constrânși. Le poate fi vizată cariera ori evoluția spirituală.

Fecioarele îl au pe Mercur retrograd. Ele sunt într-o zonă nebuloasă. Sunt predispuse la rupturi. În cazul lor nu prea poți să știi la ce să te aștepți. Soarele natal din Fecioară face aspect retrograd cu Neptun din Pești.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Balanțele îl au pe Soare și primesc un plus de energie și vitalitate. Marte este în mers direct, iar asta îi ajută cât de cât, față de celelalte zodii.

Scorpionii au anumite nemulțumiri care țin de carieră, de partea sentimentală sau de copii. Se simt îngrădiți și limitați.

Săgetătorii au tot felul de regrete din cauza lui Jupiter retrograd. Unele dintre ele nu poate fi îndreptate. Trebuie să fie atenți să nu folosească săgeți.

Capricornii îl au pe Pluton retrograd. Sunt într-o zonă cu un destin la răscruce. Vor să-și exprime sentimente și dorințe, dar nu știu cum.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Vărsătorii îl au pe Jupiter retrograd și Saturn retrograd. Vor apărea constrângeri și limitări. Vor găsi soluții pentru a ieși la suprafață.

Peștii îl au pe Neptun retrograd. Este o degringoladă totală în special în zona politicii. Fiind o degringoladă, nimeni nu va avea habar cu ce piesă să joace. Exact așa vor fi și Peștii.