Horoscop karmic februarie 2024. Mihai Voropchievici aruncă bomba astrală! Zodiile care vor avea parte de o perioadă zbuciumată

Cuvântul karmă este pe buzele tuturor, însă puțini sunt cei care știu ce forță uriașă are aceasta. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit că există trei tipuri de karmă și a realizat un horoscop în care le-a prezentat nativilor ce îi așteaptă în perioada următoare.

22 feb. 2024, 08:44
Horoscop karmic februarie 2024. Mihai Voropchievici aruncă bomba astrală! Zodiile care vor avea parte de o perioadă zbuciumată

Horoscop karmic februarie 2024. Mihai Voropchievici aruncă bomba astrală! Maestrul runelorle le atrage atenția românilor că trebuie să țină cont de cele trei tipuri de karmă pentru că viața lor este influențată masiv de acestea.

Citește și Horoscop rune 22 februarie 2024. Hagalaz aduce umbre din trecut, Gebo aduce pasiuni, Laguz te duce cu valul

Horoscop karmic februarie 2024. Mihai Voropchievici aruncă bomba astrală!

Mihai Voropchievici a subliniat că primul tip de karmă este cea a agresivității și a menționat cine sunt zodiile care vor fi cuprinse de aceasta în perioada următoare.

”Despre karmă vorbim cu toții des, însă puțini știm cu adevărat cu ce forță vine ea. Primul tip de karmă este cea de agresivitate, care cuprinde zodiile Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.

În analogie cu semnele cardinale, această karmă corespunde oricărui fel de agresivitate. Agresivitatea de orice natură e specifică celor patru zodii. Poate fi o agresivitate exprimată prin violență, exercitată de o persoană asupra alteia, unei defectuoase utilizări a energiei sau a planului material, a problemelor din cuplu, uneori a rasismului.

Există dovada de autoritate înțeleasă greșit prin tiranie, intoleranță, duritate sau, în final, departajarea prin răceala față de partener sau membrii familiei. În viețile anterioare, zodiile au fost niște zodii care au dezvoltat mai mult calitățile negative indicate mai sus în detrimentul altei persoane.

Karma din viața anterioară se manifestă acum și trebuie undeva curățată. Karma se poate rezolva prin stăpânirea sexualității, a energiei mentale, a controlului, mai ales pentru cei care lucrează în politică. Pur și simplu, cele patru zodii trebuie să atenueze tendințele de agresivitate. Karma e creată în viețile precedente și apare prin tot soiul de încercări. Încercările pot fi conflictele cu alte persoane, ruptura de o asociație, ruptură provocată de certurile din familie, problemele cu legea.

Nerezolvarea karmei de agresivitate se poate răsfrânge și asupra organelor, în special asupra sistemului osos. Karma de agresivitate conduce, în final, pentru cei în activitate chiar la pierderea locului de muncă”, a declarat Mihai Voropchievici în ediția specială ASTROFANATIK. 

Al doilea tip de karmă este cea a atașamentului posesiv, potrivit maestrului runelor.

”Al doilea tip de karmă este cea de atașament posesiv. Se aplică semnelor fixe din zodiac: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Sunt două axe foarte puternice: Taur-Leu și Scorpion-Vărsător. Se referă la orice tip de posesivitate vizavi de persoanele iubite. Poate fi și o posesivitate asupra bunurilor materiale ori asupra unui animal. Karma reprezintă toate dezechilibrele emoționale, pasiunile nestăpânite, încăpățânarea, orgoliul, egocentrismul. Tipul de karmă despre care vorbim se rezolvă prin încercări precum: pierderi de posesiuni, pierderi de bani, răsturnări uluitoare de șansă. Cea mai dureroasă e chiar pierderea cuiva drag prin deces sau separare”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Citește continuarea AICI. 

Citește și Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie