Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie

A doua jumătate a anului poate apela la partea ta de pacient, dar rămâi cu ea. Există un plan cosmic care se desfășoară pentru tine în culise și asta face parte din schema respectivă.

21 feb. 2024, 23:30
Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc 2024. Vânturi de schimbare sunt asupra noastră în acest An Nou Chinezesc 2024! Și chiar dacă salutăm noul An Lunar al Dragonului cu urări și salutări călduroase, cineva se întreabă – vor avea noroc semnele zodiacale chinezești în acest an? Să aruncăm o privire la înțelepciunea colectivă înainte de a ajunge la horoscoapele norocoase pentru 2024.

Desigur, marele noroc poate atrage adesea răufăcători și prieteni falși. Asta nu ar trebui să te sperie ca să te implici cu această forță pentru o schimbare puternică. Pentru a contracara, tot ce ai nevoie este un puternic sentiment de sine și abilitatea de a spune nu. La urma urmei, cultivarea acestora în sine este întotdeauna o binecuvântare.

Zodiile care își găsesc adevărata fericire în următoarele 3 luni. Doar patru nativi vor avea norocul de partea lor
Acum, să ne concentrăm pe cele mai norocoase zile ale fiecărei zodii chinezești din Anul Nou Lunar al Dragonului 2024.

Zodiac chinezesc 2024. Şobolan
Cele mai norocoase zile: 22 februarie, 14 august, 16 septembrie

Șobolan, în timp ce salutați Anul Lunar al Dragonului, asigura-te că faci un ritual de manifestare în primele două săptămâni pentru a-ti expune dorințele și speranțele pentru acest an în univers. Norocul tău depinde de asta! Odată ce ai făcut acest lucru, relaxeaza-te. Soarta va găsi o modalitate de a-ți aduce dorințele la tine.

Pentru unii dintre voi, norocul vă va ghionta în timp ce dormiți. Deci, ținerea unui jurnal de vis poate fi la îndemână. Te va ajuta să iti amintesti mesajele. În cele din urmă, energia generală care înconjoară norocul pentru tine în 2024 este strâns legată de munca de planificare și pregătire pe care o faci în toate domeniile vieții.

Zodiac chinezesc 2024. Bivol
Cele mai norocoase zile: 3 martie, 30 septembrie, 15 octombrie

Bou, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este foarte puternic. Orice ți-ai propus este posibil anul acesta. Așa că nu te ghici. Dacă cei negativi încearcă să „te coboare” din cauza nesiguranțelor lor, aminteste-ti că este o proiecție a eșecurilor lor.

Cu cât te înclini mai mult în puterea ta în acest an, cu atât norocul tău va fi mai puternic. Așa că continuă să-ți perfecționezi stima de sine (și îmbracă-te cu încredere). Magia lumânărilor va fi un instrument puternic pentru manifestări pentru tine în acest an, datorită acestei binecuvântări cosmice de foc.

Zodiac chinezesc 2024. Tigru
Cele mai norocoase zile: 2 aprilie, 1 noiembrie, 19 decembrie

Tigru, norocul tău este puternic la începutul Anului Lunar al Dragonului. Cei mai mulți dintre voi veți vedea acum roadele muncii voastre din anii precedenți ajungând la un punct maxim. Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de aceste binecuvântări! Dacă ești un influent al rețelelor sociale sau ai o carieră în fața publicului, așteaptă-te să treci de nivel sau să experimentezi o mulțime de avantaje acum.

Horoscop 22 februarie 2024. Se deschide portalul numerologic magic 222. Ce mesaje divine primim
A doua jumătate a anului este ceva mai puțin strălucitoare pentru tine din punct de vedere al norocului. Încă iti poti face norocul prin legea atracției și cu ritualuri de manifestare. Nu uita: dacă crezi că poti, poti. Dacă crezi că nu poți, nu poți.

Zodiac chinezesc 2024. Iepure
Cele mai norocoase zile: 21 august, 26 septembrie, 1 ianuarie (2025)

Iepure, din moment ce 2024 este din punct de vedere tehnic anul Dragonului, cu Anul Iepurelui care se încheie la începutul lunii februarie, s-ar putea să simți o scădere în norocul tău pe măsură ce lunile trec. Totul este relativ, într-adevăr. Așa că concentrează-te pe binecuvântările pe care le-ai cules anul trecut și găsește modalități de a le construi pe acestea anul acesta. Norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 te va ajuta să faci acele schimbări trepte cu succes.

A doua jumătate a anului poate apela la partea ta de pacient, dar rămâi cu ea. Există un plan cosmic care se desfășoară pentru tine în culise și asta face parte din schema respectivă. Atâta timp cât rămâi liniștit, vei fi de aur.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro