Horoscop karmic iarna 2021. Ce zodii au parte de multă iubire şi noroc pe toate planurile

Horoscop karmic iarna 2021. Cinci zodii vor avea parte de multă iubire și de multe realizări iarna aceasta. Iată care sunt nativii norocoși!

10 dec. 2021, 11:02
Horoscop karmic iarna 2021. Ce zodii au parte de multă iubire şi noroc pe toate planurile

Horoscop karmic iarna 2021 BERBEC

Berbecul va fi lovit de noroc în apropierea noului an, în special la job. Veți primi postul pe care îl doreați de multă vreme, iar norocul nu se oprește aici. Și dragostea vă surâde, astfel că, iarna aceasta, vă veți găsi sufletul pereche și veți trăi povestea de dragoste mult visată.

Horoscop karmic. Sfârşitul de săptămână aduce complicaţii sentomentale şi pierderi băneşti
RAC
Racii vor termina toate lucrurile pe care le-au început, iarna aceasta, cu rezultate foarte bune. De asemenea, își vor găsi și perechea, vor cunoaște oameni buni și vor forma prietenii de nedistrus cu oameni speciali, la fel ca ei.

Horoscop karmic iarna 2021 SCORPION
În sfârșit, după atâta timp, Scorpionii vor avea parte de o karmă bună. Nativii zodiei Scorpion vor avea parte de o iarnă liniștită, cu energii pozitive, și vor realiza că trebuie să se înconjoare doar cu oameni care emană o energie bună.

CAPRICORN

Capricornii vor avea noroc la bani iarna aceasta. Este posibil ca, după 1 ianuarie, să aveți parte de mai multe propuneri de job. Opțiunile vor fi foarte bune, veți avea de unde alege, atât financiar, cât și din punct de vedere al mediului. După atâta timp în carae ați dus-o greu, este momentul să vi se ofere ceea ce meritați

Horoscop 2022: un an foarte bun cu realizări mari pentru zodiile care nu au datorii karmice
Horoscop karmic iarna 2021 VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor avea parte de oameni darnici iarna aceasta. Vor fi ajutați de oamenii care îi înconjoară pentru finalizarea unor proiecte foarte importante pentru ei, pe care, din lipsă de ambiție, le-au tot amânat. Iarna aceasta, Vărsătorii vor avea parte de liniște, pace, armonie, și de recunoștința profesională pe care o meritau de atât de mult timp.

 

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.