Horoscop karmic. Sfârşitul de săptămână aduce complicaţii sentimentale şi pierderi băneşti

Horoscop karmic: zodiile de apă se vor confrunta cu adevărul pe care îl căutau mult. E o perioadă debusolantă pentru ele. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pornesc în noi și noi aventuri, mai ales pe plan sentimental.

09 dec. 2021, 10:58
Horoscop karmic. Sfârşitul de săptămână aduce complicaţii sentimentale şi pierderi băneşti

Horoscop karmic aduce veşti proaste pentru zodiile de apă, care află tot felul de lucruri care s-ar putea să le pice foarte prost.  Adevărul iese la iveală și nu toată lumea va fi încântată. Multe dintre crezurile acestor zodii vor pica după ce vor afla cât de mult s-au putut înșela în anumite privințe.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână plină de încercări din multe puncte de vedere. Vor descoperi că au avut încredere în persoanele nepotrivit, în special Scorpionii și Peștii. Pentru Raci, lucrurile arată ceva mai armonios. Racii se simt inspirați de deciziile pe care le-au făcut și sunt feriți de probleme.

Horoscop 2022: un an foarte bun cu realizări mari pentru zodiile care nu au datorii karmice
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) petrec foarte mult timp alături de persoanele dragi lor. Taurii redescoperă prieteni vechi, de  care nu au mai avut timp din varii motive. Fecioarele își pot face prieteni noi sau reevaluează anumite amiciții. Se pot apropia de cine nu s-ar fi apropiat niciodată. Capricornii intră într-un colectiv nou. La ei este pâinea și cuțitul, așa că trebuie să fie foarte atenți la cum vor gestiona totul.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) profită de lucrurile bune care vin în viața lor profesională. Gemenii pot încheia contracte importante. Banii trag la ei în perioada care vine, una bună pentru tot felul de investiții.

Balanțele sunt puse și ele la treabă și sunt răsplătite pentru efortul pe care îl fac. Ideile lor îi vor uimi pe cei din jur.

Vărsătorii vor să demareze niște proiecte personale și au nevoie de ajutor pentru asta. Au norocul să întâlnească oameni care le împart viziunile.

Ce zodii te ajută să îți achiţi datoriile karmice. Horoscopul Triburilor De Suflete

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) pornesc în noi și noi aventuri, mai ales pe plan sentimental. Berbecii se pot trezi cu o relație nouă, mai ales spre finalul săptămânii.

Leii încearcă și ei să cunoască oameni noi. Una dintre întâlniri s-ar putea termina mult mai bine decât se așteptau.

Săgetătorii au și ei numai motive de bucurie. Partenerul de viață îi surprinde cu tot felul de cadouri, care mai de care mai spectaculoase. Cei care sunt singuri își găsesc partenerul potrivit felului lor de a fi.