Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouri

Cinci zodii primesc multă iubire și au parte de realizări în lunile de iarnă. Vezi dacă te numeri printre cei care vor avea o iarnă de succes.

04 nov. 2021, 14:51
Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouri

Horoscop karmic iarna 2021. Sunt vești bune pentru cinci dintre zodii. Deși nici celelalte nu vor avea parte de probleme mari, nu vor fi surprinse de nimic atât de interesant precum se întâmplă în cazul celor cinci nativi extrem de norocoși.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Hackeri de inimi aduc probleme în cuplu. Ce zodii sunt afectate

Conform horoscopului karmic pentru iarnă, cinci dintre zodii vor avea o iarnă de vis. Berbecul chiar va cunoaște norocul în preajma noului an, mai ales la locul de muncă. Şi-l dorea de mult timp şi, iată, i se îndeplineşte visul. De altfel, Berbecii vor avea o iarnă de vis și datorită faptului că își vor găsi perechea.

Racii sunt sfătuiți să nu lase lucrurile neterminate iarna aceasta și să ducă la bun sfârșit toate planurile pe care le au. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal pentru ei și vor avea parte numai de reușite. Racii își vor găsi și perechea. Vor da peste oameni buni, de la care vor avea numai de învățat și în scurt timp vor începe să se gândească și la viitor și vor face planuri în acest sens.

Scorpionii, în sfârşit, se vor bucura şi ei de o karmă pozitivă. Vor conştientiza că e bine să se înconjoare cu oameni care contează cu adevărat și vor fi mai selectivi în ceea ce privește prietenii. Vor avea o iarnă liniștită, în care vor primi răspunsuri la multe întrebări.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă

Capricornii fac în continuare bani și sunt foarte căutați de persoanele care activează în domeniul lor. Primesc în această iarnă, în special după 1 ianuarie, mai multe propuneri de job. Vor avea de ales dintre multe opțiuni bune, din care vor avea doar de câștigat. Se anunță surprize mari pentru acești nativi, care au avut parte de multe dezamăgiri. Soarele a răsărit și pe strada lor, în sfârșit.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cum sunt cei născuţi joia şi de ce sunt harnici cei născuţi sâmbăta. Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine
Vești bune și pentru Vărsători! Nativii prind speranțe noi și sunt ajutați de oamenii care îi înconjoară pentru a duce mai departe niște proiecte importante, pe care le-au tot amânat. Vărsătorii merită să aibă parte de liniște, pentru că a fost o perioadă agitată pentru ei. Vor să se relaxeze acum și să primească încurajări, felicitări și numai urări de bine.

Ce este karma!

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.