Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă

Potrivit horoscopului karmic pentru luna noiembrie 2021, penultima lună a anului aduce câteva motive de bucurie în viețile tuturor. Zodiile de apă încep să vadă și lucrurile frumoase ale vieții.

17 oct. 2021, 08:03
Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de foc sunt pe karmă pozitivă

Horoscop karmic noiembrie 2021.

Ultima lună de toamnă vine cu surprize plăcute pentru cele mai multe zodii, însă pentru unele nu lipsesc cumpenele. Se poate spune că este o lună a reglării relațiilor dintre oameni, a responsabilizării și a salturilor uriașe în carieră.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) par a fi favorizate de astre mai ales în a doua jumătate a lunii. Peștii mai au câteva lucruri din trecut de rezolvat, dar luna este într-o notă optimistă.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
Racii primesc niște oferte de nerefuzat și se concentrează asupra planurilor de viitor mai pregătiți ca niciodată. Sunt extrem de hotărâți să dea tot ce au mai bun din ei.

Scorpionii le poartă de grijă celorlalți și sunt răsplătiți pentru implicarea de care dau dovadă. Sunt încrezători că totul e spre bine.

Zodiile de foc sunt și ele fericite în noiembrie. Leii, Berbecii și Săgetătorii pot spune că au ajuns într-unul dintre cele mai bune puncte ale vieții lor.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

Berbecii sunt apreciați pentru efortul pe care îl depun la locul de muncă, în timp ce Leii îi surprind pe cei din jur cu imaginația lor bogată. Săgetătorii petrec momente frumoase alături de cei dragi și sunt pregătiți pentru schimbări importante.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt și ele pe karmă pozitivă. Excepție fac Gemenii în prima jumătate a lunii. Mai au de reglat anumite conturi cu partenerii lor sau cu foști colegi de muncă.

Cât despre Balanțe și Vărsători, vin banii pe care îi așteptau de multe. Se achită de o serie de datorii care le făceau nopți albe.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o lună cu de toate. Taurii continuă să primească avertismente din partea astrelor. Se încăpățânează să țină prea mult la orgoliul lor și au numai de pierdut dacă nu devin mai maleabili.

Fecioarele își triplează eforturile la locul de muncă și devin din ce în ce mai prezente și mai sigure pe ceea ce fac. Din punct de vedere amoros, multe Fecioare pot începe relații noi, la distanță.

Capricornii trebuie și ei să fie atenți la cuvintele și tonul pe care îl abordează la locul de muncă. Tot ce construiesc poate fi dărâmat din două vorbe spuse la nervi.