Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul

Horoscop karmic Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) își deschid sufletul către noi prietenii sau, de ce nu, o nouă poveste de iubire!

09 mai 2022, 11:48
Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 9-15 mai 2022, zodiile de pământ vor schimba tactica în relațiile cu cei din jur. Au tot felul de planuri și de idei pe care le vor dezvălui treptat.

Horoscop karmic. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au energie cât curpinde! De data asta vor folosi această energie pentru binele lor. Nativii de pământ se vor pune pe primul loc, în sfârșit! Asta după ce până acum se preocupau mai mult pentru bunăstarea altora.

Horoscop Urania. Zodia care dă lovitura pe plan sentimental. Casa Banilor suferă!
Vor schimba o serie de lucruri la relațiile pe care le au mai ales cu persoanele de sex feminin în viața lor. Taurii ies dintr-o perioadă un pic mai agitată. Capricornii, în schimb, se echilibrează nițel.

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) pornesc într-o călătorie de redescoperire a sinelui. Scorpionii se pot apuca de tot felul de studii în perioada următoare. Sunt atrași de psihologie, de ezoterism, de tot ce ține de spiritualitate.

Numerologia casei. Ce locuinţe predispun la divorţ, unde se poate întemeia o familie
Și Racii vor avea o perioadă ceva mai mistică. Vor încerca să deslușească anumite comportamente ale oamenilor din jur. Peștii sunt ceva mai practici față de celelalte două zodii de apă. Ei caută soluții să facă mai mulți bani.

Horoscop karmic Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) își deschid sufletul către noi prietenii sau, de ce nu, o nouă poveste de iubire!

Vorbim, evident, despre cei care nu au un partener de viață, însă nici pentru aceștia nu este garantat că vor continua în aceeași relație. Gemenii sunt cei mai predispuși să facă schimbări majore pe plan sentimental, mai ales că se apropie perioada lor astrologică din zodiac.

Vărsătorii își dau planurile peste cap în mod intenționat. Vor pune ochii pe o persoană cu care vor să lege ceva frumos și de durată.

Horoscop karmic Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) reușesc să îi păcălească pe cei din jur atunci când își propun să obțină informații prețioase sau lucruri de care au nevoie. Au un talent oratoric deosebit. Îi învăluie pe oameni cu vorbele lor încât vor obține cam tot ce își propun.

Cei mai avantajați vor fi Leii și Săgetătorii, extrem de talentați când vine vorba de a-i convinge pe ceilalți de ceva.


loading...
Partenerii noștri