HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile care dau lovitura în această perioadă. Fac bani frumoși și se bucură de iubire!

Luna aprilie vine cu schimbări pe mai multe planuri pentru nativii anumitor zodii. Puteți să aflați în rândurile de mai jos ce vă rezervă horoscopul karmic, pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022.

04 apr. 2022, 10:29
HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile care dau lovitura în această perioadă. Fac bani frumoși și se bucură de iubire!

HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Se pare că sut mai mulți nativi care se vor axa pe propriile persoane. Aceștia vor avea o perioadă când se vor închide în ei, vor să mediteze și să aibă un răgaz de liniște.

HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Iată ce au pregătit astrele pentru această perioadă

Astfel, Berbecii, Leii și Săgetătorii vor trece printr-o perioadă a regăsirilor. Sunt deciși să privească mai adânc în suflet și să își dea seama care sunt lucrurile care le lipsesc cu adevărat. Vor fi ceva mai reci cu cei din jurul lor pentru că vor liniște.

Săgetătorii ar putea să ia decizia cea mare și să plece singuri în aventura vieții lor, un voiaj spiritual. Nu e exclus să se reculeagă undeva în natură sau poate chiar la o mănăstire.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se vor lovi în această săptămâna de o lipsă totală a timpului. În această perioadă efectiv vor uita de ei și se vor preocupa de problemele pe care le au. Gemenii sunt prinși în tot felul de activități a căror rezolvare depinde de ei.

Vărsătorii se vor îngropa în tot felul de întâlniri și discuți importante în ceea ce privește viața lor profesională. Cât despre Balanțe, acestea au multă treabă de făcut în căminul lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor fi cele mai schimbătoare începând cu săptămâna viitoare. Cei din jur vor putea cu greu să intuiască lucrurile pe care și le doresc cu adevărat.

Taurii și Fecioarele vor vorbi destul de alambiacat și vor lăsa întotdeauna loc de interpretare, indiferent de răspunsul pe care îl vor oferi. Și Capricornii vor schimba tactica, mai ales în relațiile cu colegii de la muncă.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)  sunt norocoșii zodiacului în această perioadă. Aceștia vor avea o săptămână foarte bună din punct de vedere karmic. Scorpionii au noroc în dragoste, în timp ce Racii și Peștii fac bani frumoși.

Peștii ar putea să înceapă un proiect nou pe care să-l conducă singuri sau în parteneriat cu cineva. Au atât de multe idei încât nu vor ști de care să se apuce mai întâi.

Citește și: Horoscop 4-10 aprilie 2022. Venus se muta in Pesti si da frau liber imaginatiei si creativitiatii