Horoscop karmic. Zodiile de apă şterg complet lucrurile rele din trecutul lor

Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024: pentru mulți nativi, perioada care vine aduce toate elementele necesare pentru a ieși în față, pentru a se impune cu orice preț.
Alina Costache
10 apr. 2024, 11:49
Horoscop karmic. Zodiile de apă şterg complet lucrurile rele din trecutul lor

Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024, zodiile de apă își fac noi relații și sunt dispuși să șteargă complet lucrurile rele din trecutul lor. Este o săptămână extrem de interesantă mai ales pentru nativii de apă. Toate grijile și nemulțumirile lor vor fi soluționate cu ajutorul unor persoane care vor apărea în viața lor, oameni de care se vor lipi din primele secunde.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână extrem de ofertantă din toate punctele de vedere. Berbecii pot da marea lovitură din punct de vedere financiar. Leii fac ce fac și cad mereu în picioare. Dau tot ce au mai bun din ei și reușesc să dovedească faptul că sunt făcuți să depășească orice obstacol. Săgetătorii fac și ei mici schimbări în viața lor. Vor fi mai dornici să participe la activitățile de familie.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se pun pe primul loc și, după mult timp, nu mai sunt dispuși să renunțe la anumite lucruri de dragul altora. Taurii sunt singurii care au de pierdut cu această atitudine, căci pentru ei vin niște momente destul de grele, în care nu vor mai deține controlul. Fecioarele și Capricornii sunt puși pe treabă și vor dovedi în fiecare zi că ideile lor nu sunt de ici, de colo.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)
Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au 7 zile numai bune pentru a-și face ordine pe cap. Racii rup anumite legături și își fac noi prietenii. Vor regândi complet toate palierele vieții lor. Mulți vor avea parte de un nou început în carieră. Scorpionii sunt dispuși și ei să învețe, să demonstreze că vor să evolueze cu adevărat. Peștii se învârt în anturaje noi și se implică în acțiuni umanitare.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) Gemenii, ajung cu nervii la pământ. Gemenii trebuie să gestioneze prea multe conflicte, iar Vărsătorii nu sunt cei mai încântați de compromisurile pe care trebuie să le facă la locul de muncă. Vărsătorii sunt ceva mai liniștiți, deși și pentru ei pot apărea mici disensiuni cu persoanele din familie mai în vârstă decât ei. Inteligenți și creativi de fel, o vor scoate la capăt cumva.

Horoscop karmic Berbec (23 iulie – 22 august)

Începutul de săptămână stă sub semnul actelor, dar și al protocoalelor, adică al foilor de parcurs. Au strategii care evidențiază felul în care vor să își atingă obiectivele. Discută mult despre asta luni, dar și marți. Miercuri pot intra în conflict cu cineva cu care nu au aceeași opinie, își aduc argumentele lor, trebuie să fie receptivi și la ale celorlalți, numai că sunt destul de intransigenți, probabil că au și motive. De aceea, pe final de săptămână, joi, vineri, caută prieteni și susținători și și-i găsesc. În weekend, au nevoie să își pună gândurile în ordine.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt preocupați și de finanțe, normal, mai ales luni și în prima parte a zilei de marți, însă miercuri trebuie să vadă dacă felul în care își gândesc afacerile, câștigurile sau banii este corect din punct de vedere juridic, dacă nu cumva mai are nevoie să își acopere spatele sau să găsească niște soluții mai creative. Poti fi niște tensiuni cu angajații sau cu furnizorii sau cu diverse persoane cu care lucrează. La final de săptămână, sunt în continuare pe baricade și pot rezolva multe lucruri.

Horoscop karmic Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru Gemeni, săptămâna începe delicat sub aspectul relațiilor. Își pot da seama luni sau poate în prima parte a zilei de marți de ce nu funcționează o relație, ce au greșit, ce nu au lăsat să se înțeleagă foarte clar și foarte bine, dacă au făcut promisiuni și acum le este incomod să le onoreze. Pe de altă parte, miercuri, când e ziua cea mai tensionată, își dau seama că riscă să piardă ceva, faimă, credibilitate, o imagine bună sau chiar bani. Asta din cauza unor excese, a unor calcule greșite pe care le-au făcut. Trebuie să-și asume și să meargă mai departe. În weekend au nevoie de sfatul unor specialiști sau al unor prieteni foarte bine pregătiți și care și care reușesc să îi descurce cumva din încurcăturile în care au intrat.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, multă muncă încă de luni. Sunt foarte centrați pe ce au de făcut, numai că natura lucrului cere drumuri, multe discuții la telefon, deci au sentimentul că se împrăștie și că țin mai greu sub control toate obiectivele pe care le au pentru această zi. Miercuri este o zi tensionată, pot fi față în față cu o persoană cu care nu se înțeleg prea bine sau sunt iritați de atitudinea și comportamentele persoanei respective. Nu reacționează foarte bine la impuneri și este podibil să aibă niște răspunsuri cam aspre, dar bine ar fi mai curând să își consolideze poziția, să își apere spatele. Pentru joi și vineri fac tot felul de calcule materiale și financiare, pentru a ști exact ce riscă să piardă sau ce să facă pentru a păstra avantajele pe care le au acum. Călătorii în weekend.

Horoscop karmic Leu (23 iulie – 22 august)

Leii încep săptămâna bine, au un tonus foarte bun și multă încredere în forțele proprii, însă depun foarte mult efort la lucru, marți și, mai ales, miercuri. Miercuri este o zi tensionată din cauza unor regulamente care nu sunt știute, încălcate sau nerespectate, poate nu de ei, ci de unii colaboratori. Sunt deranjați de faptul că nu toată lumea își face bine treaba și poate de aceea, joi și vineri, sunt mai atenți la contractul pe care l-au semnat, aranjamentele pe care le-au făcut, drepturi și obligații, ca să știu cum intervin și ce argumente au, mai ales dacă vor să determine pe cineva să își facă treaba. În weekend, depind de partener și au nevoie de tandrețe.

Horoscop karmic luna mai 2024. Care sunt nativii care cad mereu în picioare. Trei zodii care vor plăti greșelile trecutului
Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua de luni este mai liniștită, în sensul că se ocupă mai mult de treburile lor, fie casnice, fie la birou. Acordă mai multă atenție investigației și acumulării de date, cercetează, caută niște informații. Ziua de miercuri este tensionată, pentru că este posibil, din cauza unor situații, să scadă încrederea în sine, asta dacă au sentimentul că le depășește puterile o activitate, o acțiune sau au ajuns într-un impas. Dar, dacă se consultă cu oameni apropiați, în zilele următoare, joi și vineri, pot găsi soluții chiar foarte bune și din punct de vedere financiar. În weekend, alături de partener sau de cineva drag.

Horoscop karmic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanțe, ziua de luni este o zi în care se pun pe drumuri sau vorbesc cu persoane aflate la distanță. Au nevoie de tot felul de date și de informații. Un act poate fi important, un examen, de asemenea, sau totul se transformă într-un fel de test, orice întâlnire, discuție. Au sentimentul că sunt trași de limbă. Pe de altă parte, trebuie să fie foarte argumentați când susțin un anumit punct de vedere. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de sănătate, de oboseală acumulată sau discuții ăn contradictoriu cu cineva din casă sau chiar un deranjament care se produce în casă. Pentru țoi și vineri, însă, atmosfera este mai bună, au încredere cumva în ei sau lucrurile se rezolvă și reulesc să depășească mai ușor orice fel de disensiune. În weekend, sănătate.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii, cu gândul la bani, în special luni, bani care cumva intuiesc că pot fi făcuți ușor altfel sau își pot exploata, mai bine zis, atuurile, astfel încât să câștige un pic mai mult și sunt foarte interesați de asta, însă miercuri trebuie să găsească și o formă juridică legală sau administrativă prin care să câștige sau măcar să fie puțin mai atenți la cadrul în care lucrează, ca nu cumva să depășească niște limite. Sunt foarte atenți la bârfele care sunt în jur și ajung tot felul de informații la urechile lor cu privire la alte persoane. În weekend, în familie.

Horoscop karmic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru Săgetători, sunt foarte centrați pe ei și de aceea se pot plânge mai mult ca altă dată de rele tratamente, dacă nu le convine cine ce le zice și le face. Miercuri, tensiuni financiare, pierderi de bani sau au sentimentul că n-au investit bine, s-au luat după alții, n-au fost foarte atenți, au fost păcăliți, duși de nas. Pentru joi și vineri, însă, pot primi sprijin de la prieteni sau de la persoane care îi sfătuiesc foarte bine și descurcă niște lucruri. Pot face și drum pentru a primi aceste sfaturi bune. În weekend, în casă.

Mihai Voropchievici dezvăluie norocul în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologia despre tine
Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni, ziua este mai detașată, mai mult urmăresc ce se întâmplă în jur, poate nici nu au chef prea mare de treabă sau se gândesc la o călătorie, ori vin de pe drum. Marți și miercuri sunt în formă. Miercuri sunt foarte tensionați din cauza unor relații cu autoritățile sau din cauza unor sarcini, a unor obligații care îi apasă foarte mult acum și poate nici nu au sentimentul că e corect ce sunt puși să facă. Pentru joi și vineri, discuții cu autoritățile în legătură cu modalitățile cele mai corecte de rezolvare a unui lucru. În weekend, pe drumuri.

Horoscop karmic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Vărsători, este o zi foarte socială, pot primi complimente, sunt invitați în diverse locuri, sunt onorați și socializează. Marți și miercuri, tensiuni, fie din pricină de oboseală și chiar de sănătate. Miercuri, în special, pot avea senzația că sunt prinși pe picior greșit, nu sunt foarte siguri, nu au răspunsurile pregătite, poate și administrativ vine un act sau un ordin și nu sunt de acord cu ce au de făcut, însă se repliază joi și vineri, își găsesc și argumentele și vocea și au un punct de vedere foarte bine susținut. În weekend, bani.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru Pești, ziua poate fi foarte frumoasă, în sensul că sunt oamenii potriviți la locul potrivit și pot avea o imagine bună, aprecieri foarte frumoase la adresa lor. În tot cazul, le place și pot surprinde o oportunitate pe care nu vor să o rateze. Miercuri, tensiuni, se bazează pe un prieten, dar nu e de găsit sau nu e alături de ei. De aceea, pentru joi și vineri se bazează mai mult pe forțele proprii și e bine să nu își risipească energia. Joi și vineri sunt foarte bune și pentru sănătate.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Metoda simplă prin care scapi de buruieni fără muncă și produse scumpe. Trebuie doar să folosești apă
Capital.ro
ORDINUL a fost dat deja în Europa. Regulile care vor fi OBLIGATORII și în România
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Cât costă să cumperi de la bancă un apartament care ar valora 70.000 de euro
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Ce tragedie. Mama gimnastei Gina Gogean a murit într-un accident grav
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
ROMÂNIA, O FORȚĂ uriașă în Europa. Șansă fără precedent pentru ȚARA NOASTRĂ: Cu acestea se termină
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'