Mihai Voropchievici dezvăluie norocul în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologia despre tine

Norocul celor cu destin 4 se datorează numai prin muncă, răbdare și perseverență. Cei cu cifra de destin 7 au mare teamă de sărăcie, iar cei cu cifra 9 au noroc din naștere.

10 apr. 2024, 06:00
Mihai Voropchievici dezvăluie norocul în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologia despre tine

Mihai Voropchievici, totul despre norocul în funcție de cifra destinului. celebrul numerolog a făcut o analiză interesantă,  pentru FANATIK.

Pentru a calcula cifra de destin, trebuie să adunați toate cifrele care compun data nașterii tale. De exemplu, dacă ești născut pe 1.05.1990, vei aduna 1+5+1+9+9. Rezultatul este 25, iar asta înseamnă că adunăm din nou cifrele care compun numărul rezultatil până când ajungem la o singură cifră. În cazul de față, persoana venită pe lume pe 1 mai 1990 are un destin 7.

Norocul și cifra destinului. Cei cu cifra destinului 1 au norocul în acumulare. Au noroc să acumuleze, absolut orice. Cei cu destin 1 trebuie să aibă curajul să fie independent și să își asume riscurile.

Norocul celui cu destin 2 cine din cinste și corectitudine. Nu trebuie să fie înverșunat, altfel pierde totul. Norocul persoanei cu cifra de destin 2 poate veni și de la partener.

Citește și

Cinci zodii care vor avea noroc cu nemiluita până la sfârșitul anului. Cui îi va surâde dragostea, cine are cele mai mari șase să fie promovat la job sau să i se mărească salariul

Cei cu cifra 3 au norocul dat de optimismul de care dau dovadă. Norocul vine prin învățătură, dând dovadă de modestie. Sfatul pentru ei e să nu se împrăștie, să înceapă un singur lucru pe care să-l ducă la bun sfârșit. Dacă se țin de treabă, norocul vine de îndată la ei.

Norocul celor cu destin 4 se datorează numai prin muncă, răbdare și perseverență, dar din fiecare au cât trebuie. În viață, vor primi întotdeauna cât trebuie, nu cât vor ei. Nu vor avea niciodată o bogăție mare.

Cei cu destinul 5 au norocul prin asocierea cu o persoană, indiferent că e bărbat sau femeie. E obligatoriu să fie responsabili, căci la fel ca și cei cu cifra 3 sunt împrăștiați și cu autocontrol.

Norocul și cifra destinului. Am ajuns la cifra 6. Norocul celor cu 6 vine cu cât îi ajută mai mult pe alții. Cu cât ajută mai mult pe cineva, cu atât vor primi înapoi mai mult. Trebuie să dea dovadă de altruism, așadar. Din ce primesc mai mult, e bine să pună și deoparte pentru zile negre.

Cei cu cifra de destin 7 au mare teamă de sărăcie. Îi sperie, îi îngrozește, nu se știe unde să se ascundă. Persoanele cu destin 7 au parte de bani dacă au un job pe măsura plăcerilor lui. Așadar, norocul e în a face totul cu măsură, dar din plăcere, nu din obligație. Dacă vor face ceva cu bucurie sau plăcere, norocul va veni numaidecât în calea lor.

Cei cu 8 în destin, ca să poată fi bogați, trebuie să își pună visele în practică. Prin excelență, 8 e un visător. Norocul lor la bani vine din talentul cu care reușesc să își pună în practică fiecare vis măreț.

Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”
Cei cu cifra 9 au noroc din naștere. De ce? Pentru că ei nu știu să facă bani, habar nu au, nu se pricep. Cu toate astea, banii vin la ei din tot felul de împrejurări la care nici nu se gândesc. Cei cu destin 9 sunt destul de generoși, de filantropi, de fel.

Așadar, chiar dacă le pică banii din cer, vor sări mereu în ajutorul celor năpăstuiți de soartă. Dacă au bani și idei, e bine să investească în ceva ce le place să facă pentru a-și înmulți câștigurile.

Mai multe pe fanatik.ro