Horoscop: La ce trucuri să apelezi ca să te adore, în funcţie de zodia lui

Te-ai îndrăgostit până peste cap de acel bărbat misterios, care nu se lasă uşor cucerit şi nici nu ar da semne că ar fi interesat de tine? Ei bine, situaţia nu este chiar atât de gravă.

24 iul. 2014, 07:57
Horoscop: La ce trucuri să apelezi ca să te adore, în funcţie de zodia lui

Este suficient sa apelezi la cateva trucuri simple, care in mod sigur nu vor da gres. Inainte de a porni la atac, este esential sa stii cateva lucruri despre el, iar zodia in care s-a nascut este foarte importanta.

Astrele iti vin in ajutor si iti arata cat de usor il poti face sa te adore, in functie de zodia lui:

Berbec

Berbecul este foarte inteligent, impulsiv, arogant si uneori necioplit, dar nu trebuie sa fugi din calea lui. Fiecare persoana are cateva puncte slabe, iar acestui barbat in mod sigur ii place sa se simta important. Intra in conversatie cu el, afla ce pasiuni are si vorbiti despre ceea ce ii place lui mai mult, in mod sigur il vei face sa te adore.

Citeşte şi Horoscop sexual: Ce îi excită şi ce nu în funcţie de zodie

Taur

Taurul prefera o viata linistita, nu este genul care sa-si asume prea multe riscuri si in niciun caz nu este atras de femeile care ii pot aduce numai belele. Este suficient sa porti o discutie matura cu el, sa vorbiti despre lucrurile pe care le aveti in comun si sa-l faci sa se simta in siguranta langa tine, in mod sigur il vei face sa te adore.

Horoscop: Cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodie

Gemeni

Vorbaret de fel, rareori vei avea sansa sa spui cateva vorbe in prezenta lui. Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte laudaros si are tendinta sa priveasca totul doar din perspectiva lui. Cuvintele de lauda il vor face sa se simta bine, iar tu nu vei avea nimic de pierdut daca vei incerca sa-i gadili orgoliul. Te va adora daca il vei face sa se simta important!

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.