Horoscop lunar aprilie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

01 apr. 2021, 09:18
Horoscop lunar aprilie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop lunar aprilie 2021.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna aprilie 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop lunar aprilie 2021 pentru BERBEC
4 de pentagrame

Esti un semn mutabil, ceea ce inseamna ca te schimbi de la o zi la alta, dar si ca te poti adapta usor la nou. 4 de pentagrame vine sa iti aduca mesajul unor alte schimbari in viata ta carora trebuie sa le faci fata. Atentie la bani, atentie sa nu mai comiti aceleasi greseli. E nevoie de un reglaj, de noi tipuri de activitati care sa-ti aduca noi tipuri de rezultate.

Horoscop tarot luna aprilie pentru TAUR
10 de spade

Ai nevoie de o perspectiva mai larga asupra lucrurilor. Esti prea concentrat pe detalii mici si perzi imaginea mare. Evalueaza situatia, vezi ce lipseste cu adevarat. Aceasta izolare te poate ajuta sa faci curatenie. Vezi care sunt oamenii, actiunile, gandurile care nu iti mai sunt favorabile. Dupa cum este bine sa analizezi ce oameni, ce actiuni si ce ganduri sunt in perfect acord cu ceea ce esti acum.

Horoscop lunar aprilie 2021 pentru GEMENI
Rege de spade

Iti faci planuri din nou! De fapt, cand nu-ti faci tu planuri? Regele de spade vine sa-ti confirme faptul ca planul si urmarea lui indeaproape te ajuta sa ramai concentrat in activitatile tale. Altfel ai fi putut sa fii distras foarte usor. Strategia este punctul tau forte! Vizualizeaza-ti telurile, actioneaza si, in curand, le vei atinge.

Citeste continuarea Horoscop lunar aprilie 2021 pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop APRILIE 2021. Ce aduce noua lună? Despărţiri, împăcari, asocieri, revizuiri, razgândiri? Relaţia afectiva este în cumpănă?