Horoscop lunar august 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Regele si 5 de cupe iti arata ca nu este nevoie sa te ingrijorezi prea mult. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

01 aug. 2021, 10:01
Horoscop lunar august 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop lunar august 2021. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

MESAJE INGERI august 2021. Ce zodie are parte de protecţie divină
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna august 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop lunar august 2021 pentru BERBEC
10 de cupe, Diavolul, Marea Preoteasa

O relatie stransa, reprezentata de iubitorul 10 de cupe, are nevoie de atentia ta intuitiva. Intotdeauna vezi adevarul din spatele lucrurilor, dar nu vezi nimic din propria ta viata. Diavolul si Marea preoteasa sunt carti puternice despre intelepciunea interioara, despre recunoasterea obiceiurilor proaste si a modelelor distructive repetitive. Se pare ca pe unele le ai activate pe pilot automat. Opreste acest ciclu, comportandu-te diferit. Nu mai comite aceleasi greseli. Ai puterea sa schimbi asta.

Horoscop Mihai Voropchievici 2-8 august 2021: V-ați pregătit bagajele? Începe caruselul vacanţei
Horoscop tarot luna august pentru TAUR
4 de cupe, 4 de pentagrame, Spanzuratul

Cartea 4 de pentagrame si Spanzuratul iti arata ca esti blocat intr-o situatie din care, apparent, nu poti iesi desi iti doresti. Urasti inactivitatea si plictiseala, ar nu ai ce face. 4 de cupe mai salveaza putin situatia si iti ofera un scop. Identifica acele situatie care te ajuta sa iesi din aceasta capcana. Concentreaza-te bine si vei reusi!

Horoscop lunar august 2021 pentru GEMENI
2 de bate, 5 de cupe, Rege de cupe

Cartea 2 de bate iti arata ca esti intr-o stare de spirit duala, nici vesel, dar nici trist. Cu totii experimentam vremuri agitate, tulburi, fara a fi, insa, neaparat ceva rau in asta. Regele si 5 de cupe iti arata ca nu este nevoie sa te ingrijorezi prea mult. Va trebui, insa, sa te reconectezi cu trecutul pentru a a putea merge inainte. Stabileste-ti un nou obiectiv, o provocare proaspata, o ambitie interesanta si actioneaza in consecinta. Priveste inainte, nu inapoi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.