MESAJE INGERI august 2021. Ce zodie are parte de protecţie divină

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna august 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

01 aug. 2021, 09:53
MESAJE INGERI august 2021. Ce zodie are parte de protecţie divină

MESAJE INGERI august 2021.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna august 2021.

MESAJE INGERI august 2021 – BERBEC
„Raspunsul pe care il cauti poate fi gasit pe durata unei iesiri, vacante sau retrageri.”

Zanele cunosc importanta odihnei si a distractiei prin joaca sufletului si ele te roaga prin acest mesaj sa iti iei timp liber. O iesire poate juca un rol cheie in viata ta pentru ca iti da oportunitatea sa iti cureti mintea si sa te gandesti la urmatoarea ta miscare de viata. Vei invata multe cand esti plecat, deci merita sa investesti timp si energie in aceasta directie.

Alte interpretari: o reuniune de familie va duce la o vindecare intensa si semnificativa sufleteasca si transgenerationala / urmeaza un curs ce se tine intr-o locatie exotica / viziteaza un loc incarcat de puternice energii spirituale / rugaciuni pe care le-ai rostit vor fi raspunse intr-un sezon de vacanta / incredinteaza orice stres sau grija despre o vacanta catre divinitate si zane / cere zanelor sa te ajute in legatura cu o deplasare / mergi intr-un loc retras in natura.

MESAJE INGERI august 2021 – TAUR
„Este un moment tocmai bun pentru tine sa mergi inainte spre ce iti doresti.”

Daca te-ai tot intrebat de ti se va indeplini o dorinta sau cand este cel mai bun moment sa faci o schimbare, raspunsul pentru aceasta saptamana este acum. Energiile universale se aliniaza perfect si iti vor deschide o poarta de aur pentru oportunitati si trebuie sa pasesti prin ea. Este unul din acele momente in timp in care esti „pe val” si tot ce atingi se poate transforma in aur – profita de acest timp potrivit divin si fa-ti miscarile curajoase prin noi actiuni in directia dorita. Orice pregatire suplimentara incepand de la acest moment duce doar la amanare. Fa cate un pas pe rand dar avanseaza !

Alte interpretari: gandurile tale pozitive si afirmatiile iti dau roade, deci mentine-le ; opreste amanarile si treci la treaba ; ai incredere in sentimentele din interior despre un anumit proiect dorit ; ia o decizie clara ; mentine-ti credinta pentru ca rugaciunile si intentiile sunt pe cale sa aduca o realizare ; profita de timpul liber si foloseste-l sa faci actiuni tot spre scopul tau.

Horoscop Mihai Voropchievici 2-8 august 2021: V-ați pregătit bagajele? Începe caruselul vacanţei
MESAJE INGERI august 2021– GEMENI
„Conexiunea ta cu copiii este parte din misiunea ta divina in aceasta viata.”

Zanele iubesc copiii si au incredere in ei pentru ca au credinta foarte pura si motivatiile lor sunt total lipsite de ego. Acest mesaj iti arata faptul ca tu ai o conexiune speciala cu copiii. Pe masura ce vei citi si mesajele suplimentare, observa care dintre ele iti suna si il simti ca profund adevar al tau. Fii atent la semne si la sentimentele intuitive legate de subiectul copiilor in aceste zile, pentru ca Universul iti livreaza mesaje.

Horoscop toamnă 2021. Ce zodii se despart după o vară fierbinte. Toamna se numără iubirile
Alte interpretari: scopul vietii tale implica sa muncesti cu copiii, deci fa-o cu iubire si devotament total ; energia graviditatii te inconjoara ; un copil din Ceruri iti trimite mesaje de iubire ; tu ai conexiuni speciale cu copiii indigo, cristal sau curcubeu ; copilul tau interior are nevoie sa se joace.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.