Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. În sfîrşit, Furtuna retrogradă se domoleşte după un an tulburător! Vezi cum intri în 2019!

Iata horoscopul lunii decembrie 2018, ultima luna a tumultuosului si transformatorului an 2018. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2019? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna?

27 nov. 2018, 20:43
Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. În sfîrşit, Furtuna retrogradă se domoleşte după un an tulburător! Vezi cum intri în 2019!

Decembrie 2018 este o luna foarte pozitiva si plina de entuziasm! Aceasta este luna in care LUNGA perioada cu planete retrograde se termina! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o parte.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. Calatoria prin acest an 2018 a fost aproape de neimaginat pentru multa lume, incercand sa facem fata provocarilor planetelor retrograde ce au inceput din primavara, dar acum s-a terminat. Am experimentat cu totii idei noi, am invatat lectii mari de viata si, cel mai important, am clarificat ce vrem, cu cine vrem, cum vrem. Dar pana acum, nu am putut actiona in totalitate. Furtuna Universului incepe sa se domoleasca in decembrie, aducandu-ne mai aproape de ce ne dorim. Si ne asteapta un an superb! 

TINE MINTE in timp ce parcurgem aceste 12 luni de tranzit al lui Jupiter in semnul sau, ca putem primi doar acele oportunitati cu care suntem aliniati vibrational! De aceea, foloseste energia ce a mai ramas de la planetele retrograde pentru a intra in adancurile tale si a schimba ce e de schimbat, ca sa poti elimina vechi paradigme de gandire si actiune cu unele noi, magnetice pentru ca sa fii aliniat cu tot ce va veni bun. 

Va mai dura pana pe 25 decembrie ca Mercur sa iasa din zona de umbra a retrogradului, insa dupa ce se intampla si asta, ne vom deschide spre o perioada brilianta si foarte rara in IANUARIE 2019 in care TOATE PLANETELE MERG DIRECT!!

Luna decembrie debuteaza astrologic puternic si in forta:

Pe 1 si 2 decembrie, atat Mercur cat si Venus ajung in Scorpionul cel intens. Mercur continua cateva zile sa mearga retrograd iar Venus merge direct, dar ambele planete au mai fost acolo inainte – in octombrie. Deci, este timpul sa mai trecem putin peste vechile terenuri si poate sa ne confruntam cu anumite aspecte pe care speram ca le-am rezolvat sau indepartat in relatiile noastre. Mergi tot inainte! Inca putin si se vor finaliza si aceste situatii.

Venus mai este si in opozitie cu Uranus cel rebel in Berbec, deci nu ai nicio sansa decat sa fii foarte sincer cu tine si cu cealalta persoana si sa mergi inainte cu orice schimbare necesara in relatia ta.

Pe 6 decembrie, Mercur revine la miscarea directa pe 6 decembrie, iar aceasta schimbare de directie coincide cu Luna Noua in Sagetator care are loc a doua zi. Dupa acest moment, lucrurile devin din ce in ce mai bune.

Este semnalul de start sa mergi dupa visele tale!

Pe 12 decembrie, Mercur direct re-intra in Sagetator, umplandu-ti mintea cu ganduri expansive pentru viitor, asa cum se si cuvine inainte de Anul Nou. Esti pregatit sa iti desfaci aripile si vei primi inspiratia necesara ca sa treci la actiune.

Intreaga luna glorioasa de decembrie va ajunge la final pe un varf energetic incredibil, cu o conjunctie eliberatoare, plina de inspiratie ce ne va ridica tuturor starea de spirit, dintre Mercur si Jupiter in Sagetator ambele precum si o Luna plina emotionala in Rac, in zilele de 21-22 decembrie.

Acestea ne seteaza pentru un Craciun romantic si cald dar si pentru o intrare maiestuoasa in 2019.

Unde mai punem si ca, pe 21 decembrie are loc si Solstitiul de iarna care este legat de o conexiune uimitoare a lui Venus, planeta iubirii si relatiilor, cu Neptun cel visator! 

Finalul lunii chiar deschide cerurile pentru un timp pe care l-am asteptat cu totii de foarte mult timp!

Iata mesajul lunii DECEMBRIE 2018 pentru fiecare zodie:

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, luna decembrie vei avea de-a face, ca mereu, cu multe solicitari ce te streseaza. Ca element pozitiv, iti va fi usor sa inchizi definitiv anumite usi si sa clarifici situatii, in special cele legate de statutul tauu profesional si financiar. Poate te gandesti si sa faci compromisuri ca sa iti stabilizezi castigurile. Focuseaza-te pe unele planuri din trecut care pot fi readuse la viata. Daca faci miscarile potrivite, poti realiza multe lucruri care te fac sa zambesti din nou.

Totodata, din cauza lui Marte in Pesti, mai ai de trait si experienta de a da drumul. Sa dai drumul la ce? La orice te stramtoreaza, te face dur si nerabdator. Treci prin viata in decembrie intr-un stil mediteranean, desi vremea si stresul sarbatorilor nu te imbie la asta. Insa procedeaza diferit fata de ceilalti – Uranus, caruia ii place mereu sa faca nota discordanta, te va sustine. Un ritm mai lejer nu este un panaceu, dar daca ai clipe de relaxare te deschizi mai usor catre bogatia de oportunitati ca sa te bucuri de viata total diferit.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Draga Taur, decembrie iti va aduce multe surprize pozitive si multa activitate in fiecare domeniu al vietii de zi cu zi. Esti dispus sa accepti fiecare provocare care te face sa mai scapi de stres si poveri venite din obligatiile zilnice. Aceasta atitudine este una valoroasa pentru tine acum pentru ca astfel vei face cunostinte interesante care iti vor defini viitorul. Dupa mijlocul lunii, ai nevoie sa fii serios, responsabil si rabdator.

Nu te grabi in miscari diferite pentru ca nu sunt favorizate. Spre finele lunii, poti lua decizii importante despre orice subiect financiar care ti-a dat batai de cap. Nu pierde ocazia sa stabilizezi lucrurile. Daca totul ramane la fel, nu ai nevoie de solutii noi. Dar in situatii noi, ceva nou iti va veni in minte iar viata ta se va colora frumos. Relaxeaza-te in necunoscut si ai incredere in abilitatile tale foarte bune ca sa faci maxim din orice situatie.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Draga Gemeni, luna decembrie va fi plina de suisuri si coborasuri si te vei agita sa te descurci cu toate situatiile de rezolvat, in special cele spontane. Poti petrece mult timp rezolvand lucruri si in acest timp vor aparea si oportunitati pozitive si neasteptate. Oameni noi vor intra in viata ta si o vor schimba in bine, gratie si sociabilitatii si talentului tau natural de a relationa cu oricine. Spre mijlocul lunii, e bine sa te intrebi ce vrei de fapt de la viata ta, ca sa nu mai pierzi timpul cu lucruri care nu au nimic sa iti ofere.

Numai asa vei castiga ceva bun in aceste zile aglomerate. Emotiile, pe care tu oricum nu le placi prea mult, pot avea o putere foarte mare asupra ta si asupra mediului tau. Cei care sunt controlati de ele nu au nevoie de aparare ci mai degraba de compasiune. Ai grija sa nu fii inghitit de ele. Finalul anului este despre perspective largite, context mai mare, social, politic, spiritual.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.