Horoscop lunar dragoste aprilie 2023. Cine simte fluturi în stomac în a doua lună de primăvară?

Horoscop lunar dragoste. Te intrebi ce s-ar putea intâmpla in zona ta romantica a vietii? Poate dragostea vietii tale te asteapta? Sau o dragoste de neuitat?

30 mart. 2023, 07:34
Horoscop lunar dragoste aprilie 2023. Cine simte fluturi în stomac în a doua lună de primăvară?

Horoscop lunar dragoste aprilie 2023. Orice este posibil cu acest aranjament planetar. Luna Plina din Balanta poate sa puna in lumina parteneriatele noastre si modul in care ne aratam in relatiile noastre. S-ar putea sa avem nevoie sa renuntam sau sa eliberam atitudini, comportamente sau modele care nu ne mai sunt de folos in relatiile noastre.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2023 pentru BERBEC
Nu mai predinte ca totul este perfect. Stii foarte bine ca nu este deloc asa. Examineaza toate aspectele relatiei tale si vezi ce se poate repara. Indreaptati greselile facute si de o parte si de alta si mergeti mai departe. Nu pune totul in carca partenerului, desi nici invers nu este corect sa se procedeze. Purtati amandoi responsabilitatea pentru punctul in care a ajuns relatia voastra. Daca esti singur, cineva de la locul de munca poate incerca o abordare mai personala. Desi nu este neaparat ceva rau, incearca sa pastrezi discretia. In caz ca nu functioenaza, te poti retrage fara sa faci valuri.

Horoscop Neti Sandu aprilie 2023: Ce zodie este prima la catalog în a doua lună de primăvară

Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2023 pentru TAUR
Inca de la inceputul lunii te simti mai extrovertit si iti exprimi mai usor sentimentele. Evita, insa, exagerarile, caci cu atat de multe marturisiri s-ar putea sa-ti sufoci partenerul, neobisnuit cu un astfel de comportament din partea ta. Daca esti singur, fii mai sociabil. Ai grija la starea de spirit. Nu lasa experientele dureroase din trecut sa iti afecteze relatiile viitoare. Intalneste-te mai des cu persoanele care te fac fericit. Nu se stie niciodata cand iti poti intalni jumatatea. Asta daca nu se afla deja, printre cunostintele deja facute.

Horoscop aprilie 2023 Camelia Pătrăşcanu: Tensiuni amoroase, presiuni în zona banilor. Atenţie la Mercur retrograd!
Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2023 pentru GEMENI
Viata amoroasa are toate sansele sa prospere in aceasta luna aprilie, spre incantarea ta si a partenerului de cuplu. Libidoul este ridicat si poate aduce momente pasionale in cuplu. Unele probleme, chiar daca mici, pot aparea spre mijlocul lunii si este bine sa le rezolvi cat sunt mici. Nu le lasa sa se faca mari. Daca esti singur, este indicat sa-ti extinzi cercul de prieteni/cunostinte. Iti vei spori astfel increderea de sine, dar si sansele de flirt. S-ar putea sa-ti intalnesti jumatatea pana la finalul lunii. Succes!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.