Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal

Marte intră în Vărsător pe 13 februarie și îl urmează Venus pe 16. Îndrăgostiții cosmici se îmbrățișează într-o conjuncție pe 22 februarie, sugerând o amestecare a dorințelor amoroase.

30 ian. 2024, 06:00
Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal

Horoscop lunar dragoste. Începutul lunii februarie ne aduce o energie electrizantă – deși pentru unii dintre noi, s-ar putea să se simtă mai degrabă electrocutați! Vom fi mai rebeli decât de obicei, așa că aici putem avea probleme dacă nu suntem atenți. În caz contrar, dacă unii dintre noi au simțit plictiseală în zona vieții amoroase, putem să ne așteptăm la o trezire bruscă, dar captivantă! Marte intră în Vărsător pe 13 februarie și îl urmează Venus pe 16. Îndrăgostiții cosmici se îmbrățișează într-o conjuncție pe 22 februarie, sugerând o amestecare a dorințelor amoroase. Lucrurile pot deveni haotice. Doar o Lună plină în Fecioară ne mai poate aduce o doză de organizare in viața. Vom reuși?

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE februarie 2024 pentru BERBEC
Ești în căutarea unor relații care să te stimuleze mental, Berbecule. Luna aceasta, cu Venus în Vărsător, ești atras de parteneri care împărtășesc ideile tale progresiste. Îndrăznește să experimentezi și să te deschizi spre noi experiențe în dragoste. Fii însă atent la impulsivitate și nu lua decizii pripite.

Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Schimbări spectaculoase pe plan financiar
Horoscop lunar DRAGOSTE februarie 2024 pentru TAUR
Pentru tine, Taur, luna aceasta aduce un suflu nou în viața ta sentimentală. Cu Venus în Vărsător, este posibil să găsești atracție în prietenii sau grupurile sociale. Ești încurajat să explorezi noi teritorii ale dragostei, dar cu un pas calculat. Îmbrățișează schimbarea, dar păstrează-ți valorile.

Horoscop lunar DRAGOSTE februarie 2024 pentru GEMENI
Dragostea și comunicarea merg mână în mână pentru tine, Gemeni. Cu Mercur în Vărsător, relațiile tale sunt stimulate de discuții intelectuale și schimburi de idei. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a te conecta la un nivel mai profund cu partenerul tău sau pentru a întâlni pe cineva nou printr-o activitate comună.

Zodiac chinezesc februarie 2024. Zile norocoase în carieră, dragoste prietenie pentru fiecare semn astral
Horoscop lunar DRAGOSTE Februarie 2024 pentru RAC
Racule, această lună te invită să găsești echilibrul între emoțiile tale profunde și nevoia de independență în relații. Cu Venus în Vărsător, s-ar putea să simți o dorință de a te elibera de constrângerile emoționale. Este un moment bun pentru a lucra la încrederea în relațiile tale și a te deschide spre noi forme de intimitate.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro