Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020. Ce-ti aduce luna eclipselor?

Horoscop lunar dragoste IUNIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna iunie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase. Mai multe detalii despre contextul astral al acestei luni dar si cum influenteaza zodiile poti citi in Horoscopul general IUNIE 2020.

RomaniaTV.net
31 mai 2020, 10:25
Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020. Ce-ti aduce luna eclipselor?

Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020 pentru BERBEC

O luna iunie placuta, in care te poti apropia de partenerul de cuplu. Fii atent cum gestionezi conflictele pentru ca sunt doar temporare. Nu pune paie pe foc. Ai sentimente puternice fata de partener si starea de spirit este buna. Se anunta distractie in doi pe cinste. Daca esti gata sa-ti iei angajamente fata de o persoana, se pare ca este ceva de bun augur. Daca esti indragostit de cineva si nu i-ai spus inca, poate ca este bine sa nu mai astepti. Sfarsitul lunii pare ideal pentru o noua idila.

Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020 pentru TAUR

Bucura-te de momente placute alaturi de partenerul tau, intr-o atmosfera fericita si relaxata. La inceputul lunii ai putea simti o oarecare distantare, insa este doar ceva temporar. Concentreaza-te pe plusurile relatiei, incercati sa renuntati atat tu, cat si partenerul la nevoia de a-l control ape celalalt si totul va fi bine. Daca esti singur, luna aceasta pare potrivita pentru distractie si intalniri. Nu este exclus sa intalnesti si marea dragoste pana la finalul ei.

Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020 pentru GEMENI

O luna cu momente placute si relaxante in compania partenerului de cuplu. Dorintele tale iti sunt pe loc implinite de persoana iubita, gata oricand sa te rasfete. Mijlocul lunii poate aduce o neintelegere majora din cauza unei comunicari mai defectuoase, ins ate poti stradui sa alegi cuvinte mai potrivite. Daca esti singur, se anunta o dispozitie mai sociabila si mai erotica , ceea duce la cresterea sanselor sa intalnesti pe cineva interesant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.