Horoscop lunar DRAGOSTE MARTIE 2020. Ce-ti aduce prima luna de primavara?

Horoscop lunar dragoste martie 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna martie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase. Mai multe detalii despre contextul astral al primei luni din 2020 poti citi in Horoscopul general martie 2020.

29 feb. 2020, 19:48
Horoscop lunar DRAGOSTE MARTIE 2020. Ce-ti aduce prima luna de primavara?

Horoscop lunar DRAGOSTE martie 2020 pentru BERBEC

Viata ta amoroasa este plina de pasiune si senzualitate. Unele situatii te vor face sa privesti partenerul printr-o prisma mai serioasa. Daca ai pe suflet anumite insecuritati, spune-i-le jumatatii tale. Va veti apropia si mai mult si vei vedea ca nu ai motive de ingrijorare. Daca esti singur, stelele sunt favorabile intalnirii cu o persoana remarcabila. Nu te neglija. Ai grija de aspectul tau, iesi mai des, si bucura-te de viata!

Horoscop lunar DRAGOSTE martie 2020 pentru TAUR

Starea de spirit in cuplu este minunata, iar partenerul face tot ce poate ca sa te faca sa te simti bine. Stelele sunt favorabile trecerii la un alt nivel in relatie. Spune ce simti! Partenerul te va intelege. Daca esti singur, Universul te ajuta sa scapi de sentimentul de singuratate. Ii va trimite in cale acea persoana care sa-ti faca sufletul sa cante.

Horoscop lunar DRAGOSTE martie 2020 pentru GEMENI

Exprima-ti iubirea, arata-ti senzualitatea. Relatia de cuplu are nevoie si de astfel de momente fierbinti. Planetele sunt favorabile unei atmosfere romantice si pasionale. Surprinde-ti partenerul. Daca esti singur, nu te autosabota. Planetele te favorizeaza, profita de farmecul tau pentru a cuceri persoana care iti place.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.