Horoscop lunar MAI 2022. Incepe al doilea Mercur retrograd. Atentie la accidente si confruntari!

Luna mai se preconizeaza a fi cea mai puternica din 2022. Nu trebuie sa te ingrijorezi, ci doar sa fii pregatit pentru transformari uluitoare.

30 apr. 2022, 10:34
Horoscop lunar MAI 2022. Incepe al doilea Mercur retrograd. Atentie la accidente si confruntari!

Horoscop lunar MAI 2022. Intram in luna mai influentati de energia primei eclipse a anului. Pregateste-te pentru o luna mai foarte activa. Mercur intra in retrogradul de primavara. Venus isi schimba zodia de doua ori intr-o luna. Avem prima eclipsa de Luna a anului.

Sub influentele prezentate mai sus, iata principalele caracteristici pentru horoscopul lunii MAI 2022 la fiecare zodie :

Horoscop lunar MAI 2022. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Prima jumatate a lunii mai inca iti solicita rabdarea. Ai nevoie de prudenta si de distantare de propriile idei nu numai cand actionezi dar mai ales cand comunici cu altii. Dar de la mijlocul lunii totul devine mai usor si mai luminos. Poti accepta puncte de vedere diferite fara eforturi si te deschizi spre noi experimente.

Horoscop Mihai Voropchievici mai 2022. Ce zodii atrag banii ca un magnet şi se reconfigurează profesional
Horoscop lunar MAI 2022. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Universul iti trezeste puterea creativa si te incurajeaza sa incerci ceva nou si diferit. Disponibilitatea ta de a accepta compromisuri comode va scadea. Asta va pune lucrurile in miscare si schimbari de macaz surprinzatoare te vor ajuta sa iti dezvolti flexibilitatea si versatilitatea.

Horoscop karmic mai 2022. Zodia care va renaşte din propria cenuşă în luna lui Cireşar
Horoscop lunar MAI 2022. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In prima jumatate a lunii mai, relatiile tale vor trece printr-un proces de transformare, culminand cu o reinnoire, adancire si stabilizare. Pana atunci sunt insa niste urcusuri si coborasuri de traversat. Avand acest scop in minte, vei putea trece mult mai usor peste aceste schimbari necesare. De la jumatatea lui mai lucrurile devin mai linistite si mai armonioase. Singurul obstacol de trecut este acela ca ai prea mari asteptari de la tine, poate ca sa nu ii dezamagesti pe ceilalti. Fii optimist, nu forta nimic dar cel mai important, bucura-te de calatorie.

Horoscop lunar MAI 2022. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Schimbarile nu vor fi foarte radicale si vor fi usor de integrat in viata ta. In a treia parte a lunii, Venus pune o lumina speciala peste relatiile tale. Ramai deschis la reimprospatari, nu te astepta la miracole si nu te pune sub presiune daca situatiile lasa ceva de dorit. In luna mai, ai rabdare si priveste doar la ce conteaza cu adevarat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.