Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe şocantul Uranus în acţiune, Mercur retrograd şi 8 evenimente DE MARE IMPACT!

Iată horoscopul lunii MARTIE 2019 ce prezintă noile mari evenimente astrologice și prezentarea lor la modul general dar și pentru fiecare zodie. Pentru fiecare om, luna martie înseamnă venirea primăverii, înseamnă echinochiul, înseamnă un nou început dar din punct de vedere astrologic, martie 2019 înseamnă mult mai mult decât atât ! Este o luna de referință pentru 2019 ! Dacă luna februarie a însemnat în special Chiron, vindecătorul rănilor noastre, ieșind din retrograd și acționând până în 2027 în Berbec, dar și SuperLuna plină în Fecioară, iată că luna martie 2019 aduce întâi de toate pe Uranus care se instalează, de această data de tot, în Taur până în 2026, dar și startul sezonului de mișcări retrograde, prin intrarea lui Mercur în retrograd în Pești pentru aproape toată luna.

RomaniaTV.net
26 feb. 2019, 20:45
Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe şocantul Uranus în acţiune, Mercur retrograd şi 8 evenimente DE MARE IMPACT!

In plus, Venus schimba de doua ori zodia gazda in martie, suficient cat sa ne plimbe prin mai multe tipuri de atitudini in relatii, total diferite : intra in Varsator, deci multi oameni se vor orienta spre neconventional si libertate in relatiile lor sociale si romantice, dar tot in martie Venus ajunge si in Pesti, cand devenim mult mai capabili sa iertam si sa intelegem, suntem mai timizi si rusinosi decat de obicei in chestiuni de amor si visam cu ochii deschisi sub cerul primaverii, uneori prea mult si prea nerealist.

Razboinicul Marte, planeta actiunii, impulsurilor si energiei, iese din lentul si senzitivul Taur dupa 6 saptamani si ajunge in Gemeni. 

O combinatie cel putin interesanta, pentru ca Marte in Gemeni ne creste flexibilitatea si adaptarea la schimbarile ce inevitabil vin in acest sezon si cu asemenea configuratii astrale puternice in actiune !

Esti pregatit ? Centura de siguranta pusa, ochii larg deschisi si inima plina de curiozitatea si bucuria unui nou inceput ? Vine, vine, primavara si nu oricum !  

Horoscop Martie 2019 prezinta urmatoarele MARI evenimente astrale :

1 martie : Venus, planeta iubirii si relatiilor, intra in Varsator. Venus este planeta frumusetii, iubirii si ne ghideaza dorintele, banii si relatiile unu-la-unu. Varsatorul este semnul prieteniei, este semn de aer, excentric, vizionar si futurist. La prima vedere, ar parea ca energia sa este destul de potrivita cu a iubitoarei Venus. Insa Varsatorul este un semn detasat emotional care poate pune un cui destui de confuz asupra iubirii si relatiilor intime cat timp Venus este aici ! Acum apare cel mai des notiunea de iubire libera, de libertate in relatii, de comportament neconventional la unul din partenerii dintr-un cuplu sau in viata sociala.

5 martie : Mercur, mentala planeta a comunicarii si gandurilor, incepe miscarea retrograda in sensibilul Pesti. Din 10 februarie pana pe 17 aprilie, Mercur este in zodia Pesti, timp in care va fi in retrograd pentru 3 saptamani. Sub acest tranzit si combinatie mai atipica pentru Mercur, ne este mult mai usor sa ne conectam mental cu lumea subconstienta dar, atentie, putem pierde destul de mult contact cu realitatea.

Mercur retrograd da startul miscarilor retrograde ale planetelor pe 2019. In aprilie vor fi 3 planete in retrograd. Deocamdata, avem de-a face cu energia lui Mercur ce va fi in retrograd de 3 ori in 2019, de fiecare data in semne de apa. Cand e retrograd, ofera perioade de timp in care trebuie sa incetinim motoarele si sa facem activitati ce incep cu RE : revizuim, revedem, refacem, revizitam. Iar Mercur retrograd in semne de apa iata ce inseamna aici. 

6 martie : Luna noua este in Pesti. Este acea perioada din an cand Pestii domina Cerul si energia lor ne influenteaza viata din mai multe directii. Soarele este in Pesti, Mercur e in Pesti si intra retrograd tot in Pesti, iar Luna Noua este, iata, in Pesti. Luna inseamna emotii, Pesti inseamna emotii, imaginatie, sensibilitate, subconstient. Luna Noua in Pesti ne activeaza calitati precum idealismul, imaginatia si empatia, oferindu-ne acces mai usor spre mintea subconstienta pentru a putea avea parte de un nou inceput asa cum meritam. 

Punctul forte si memorabil al astrologiei lunii martie este aceasta miscare a lui Uranus, planeta inovatiei, rebeliunii si evolutiei. Ori de cate ori o planeta lenta si asa de importanta face o miscare, pentru noi este o uriasa stire pe care nu o putem ignora ! Uranus raspunde, printre alte aspecte, de relatia noastra cu banii.

Sa ne reamintim: Uranus a iesit din Berbec dupa 8 ani in 15 mai 2018, intrand in Taur, apoi a intrat in miscare retrograda din august si, a reajuns in Berbec in noiembrie unde a fost pana in ianuarie 2019. Ultimele 2 luni am fost cu Uranus in Berbec pentru ultime lectii aici pana peste 80 ani. Acum, cu temele facute, ne lasam coordonati de Uranus in Taur pana in 2026.

In timp ce Uranus este numai despre schimbare, crestere si trezire, Taurul este in intregime numai despre siguranta, securitate, stabilitate, consistenta. Uranus tanjeste dupa schimbare in timp ce Taurul tanjeste ca lucrurile sa ramana la fel si pe loc. Fiecare se lupta cu forta sa isi impuna vointa atunci cand se intalnesc, dar pe durata parteneriatului lor de 8 ani trebuie sa ajunga la un consens. 

Uranus nu este niciodata satisfacut, niciodata asezat si linistit.

Aceste doua energii destul de incompatibile se vor simti pe pielea noastra a vietii de siguranta de zi cu zi. Drept urmare, ne poate fi dificil sa facem sau sa acceptam anumite schimbari, pentru ca atunci cand Uranus intalneste Taurul, avem de-a face cu provocarea : ce se intampla cand ceea ce nu poate fi oprit intalneste ceea ce nu poate fi miscat din loc ? Efectul minim din asemenea ciocnire este de artificii iar cel maxim nici nu poate fi imaginat. Sa ne tinem, asadar, bine de tot si deschisi la orice se poate intampla. 

20 martie : Incepe zodia Berbecului, Soarele iesind din Pesti. Incepe primavara in natura o data cu echinochiul care aduce ziua si noaptea la aproape aceeasi durata. Este timpul renasterii si noilor inceputuri. In acelasi fel in care Soarele ofera energia necesara pentru a initia o noua crestere, la fel sezonul Berbecului ofera oamenilor pasiunea si energia creativa necesara plantarii semintelor proiectelor pe termen lung si schimbarilor la scara mare. Primavara a fost mereu asociata cu revolutia si schimbarea. 

26 martie : Venus, planeta iubirii si relatiilor, intra in Pesti. Venus sare in Pesti unde este exaltata si teribil de fericita. Este un loc minunat in care Venus se simte asa de bine, si noi la fel. Ne domina o stare visatoare si eterica in relatiile noastre si devenim creativi si artistici. Sa fim totusi atenti la deziluzii pentru ca Pestii tind sa dea asemenea stari din cauza desprinderii de contactul de realitatea ! 

26 martie : Mercur iese din retrograd tot in Pesti.

Eliberati de efectele miscarii sale retrograde, dupa ce am revizuit si revizitat zone din trecut unde era nevoie de aceste actiuni, Mercur ne duce mai departe pana la jumatatea lui aprilie prin Pesti, cu mintea directionata spre emotii, vise, viziuni si intuitii. Pe fondul instalarii in zodia Berbec, a sosirii primaverii si a noului inceput, iata cum Mercur in Pesti ne ajuta prin aceasta stare de visat cu ochii deschisi si de imaginatie la cote maxime ! O minte plina de viziuni la inceput de primavara, ce iti poti dori mai mult ca sa iti creezi viata dorita ? In plus, devenim si mai buni si empatici ascultatori ! 

31 martie : Marte, planeta actiunii, impulsului si energiei, intra in Gemeni. Interesele ne devin mai diversificate si devenim mult mai adaptabili la schimbare. O vorba inteleapta spune ca in viata nu supravietuiesc cei mai puternici si cei mai inteligenti, ci cei mai adaptati schimbarilor. Acest lucru ne ajuta sa invatam Marte in Gemeni ! 

Iata mesajul lunii MARTIE 2019 pentru fiecare zodie : 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Gandeste-te sa iti cumperi incaltari noi in martie. Vei avea nevoie pentru ca te vei misca foarte mult in aceasta primavara. Esti incurajat sa renunti la orice timiditate te-ar tine pe loc pentru ca ai treaba importanta si utila de facut. Razele soarelui de primavara iti vor incarca bateriile mentale epuizate dupa iarna. Martie este luna in care vei excela la munca. Poti rezolva de doua ori mai multe sarcini decat de obicei, plus sa pui in ordine orice este nevoie.

Ai grija totusi, abilitatea ta de a conduce si de a trece peste orice obstacol implica si mult consum de energie si atrage multe responsabilitati ce pot da iritabilitate si frustrare. Ai tendinta sa fii cu un picior pe acceleratie si cu unul pe frana. Insa pana la echinochiu iti vei lamuri orice blocaj si pasiunea ta exuberanta va duce la manifestarea unei noi realitati. Natura ta curajoasa, spontana si individualista este necesara pentru cei din jurul tau. Condu prin propriul exemplu. 

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tie iti place sa fii confortabil iar acest val dinamic cosmic ce implica transformari poate sa iti nelinisteasca simturile. Cultiva arta de a trai in prezent si iti vei face o ancora puternica in fata vanturilor schimbarii. E focus crescut pe cariera in luna martie. Proiecte noi marete sunt inca in faza de viziune dar important este ca le poti vedea si construi in minte. Talentul tau de a construi, stabiliza si infrumuseta orice va fi chemat de viata din ce in ce mai mult de acum incolo.

Este totodata si o perioada ideala sa faci o schimbare de stil al parului. Schimba linia, culoarea, forma sau lungimea, dar nu uita ca o schimbare la par nu duce si la schimbarea a ceea ce este sub par, adica mintea. Si flacarile iubirii te pot aprinde puternic. Daca iti simti acum inima rece precum un cuptor neincalzit, ai rabdare. Hormonii primaverii isi vor spune cuvantul. Iar tu oricum ai solutii pentru orice situatie amoroasa, fie sa faci tot ce mai frumos din ce merge deja fie sa indrepti ce nu mai mergea. Comunicarea cu familia va fi intr-o lumina noua, este esential sa fii onest si sa rezisti tentatiei de a salva oamenii din propriile lor vise. 

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Stresul ultimelor luni dispare dar inca este esential sa fii cu picioarele pe pamant printre oamenii si multiplele activitati in care esti implicat.

Finantele pot fi o zona de intarzieri si frustrare la inceput de martie, dar esti intr-o pozitie in care vei rezolva usor aceste subiecte pe masura ce evolueaza luna. Stilul tau deschis si placut te ajuta mult in dezvoltarea oricarei cariere in care esti implicat. Se anunta posibilitati foarte bune pe zona aceasta si vei castiga datorita abilitatilor tale puternice de comunicare.

Daca esti interesat sa te conectezi mai profund cu cineva, mergi pe un ritm mai lent ca sa intelegi si perspectiva acestei persoane si vi se vor deschide noi directii pentru ambii. Si o iesire placuta, distractiva iti poate reface sistemul nervos si improspata simturile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.