Horoscop lunar martie 2023: Doua planete mari schimba zodia. Ce trebuie sa eliminam din viata noastra?

Indiferent de ceea ce aduce luna, se pare ca toti suntem ghidati sa urcam la alt nivel, sa eliminam lucrurile care nu mai sunt aliniate cu sufletul nostru si sa cream spatiu pentru nou.

27 feb. 2023, 06:00
Horoscop lunar martie 2023: Doua planete mari schimba zodia. Ce trebuie sa eliminam din viata noastra?

Horoscop lunar martie 2023. Din punct de vedere astrologic, luna martie aduce unele dintre cele mai mari si, poate, cele mai importante evenimente ale anului. Printre acestea se numara mutarea lui Saturn in Pesti si a lui Pluto in Varsator. Martie este si luna echinoctiului de primavara, precum si luna in care incepe noul astrologic. De asemenea, planeta Marte isi paraseste umbra post-retrograda si iese din Gemeni, punand capat unui ciclu cu care lucram din august 2022. Martie este o luna puternica si, cu atatea lucruri care se intampla, s-ar putea sa ne simtim imprastiati si slabiti, dar suntem cu totii impinsi inainte intr-un fel sau altul.

Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea o lună lovită de noroc
Indiferent de ceea ce aduce luna, se pare ca toti suntem ghidati sa urcam la alt nivel, sa eliminam lucrurile care nu mai sunt aliniate cu sufletul nostru si sa cream spatiu pentru nou.

Iata cum iti este prefigurata luna martie 2023 in functie de zodie:
Horoscop lunar martie 2023. Berbec
Luna plina din 7 martie te indeamna sa adopti obiceiuri noi sanatoase. Inscrie-te la o sala sau fa miscare de unul singur in aet liber, te vei simti mai fericit si mai energizat asa. Luna noua din 21 martie iti poate readuce in atentie o idee noua sau un vis si te poti simti ca si cum ai instrumentele de a o pune in practica ceea ce inainte nu aveai. Pe 20 martie Soarele intra in Berbec, deci incepe luna ta. Foloseste-ti energia aceea stralucitoare si molipsitoare de Berbec si mergi cu incredere in directia visurilor si scopurilor tale. Daca vrei ceva, chiar poti obtine. Si iubirea straluceste tare la finalul lunii, cand Venus te incurajeaza sa iti faci cunoscute trairile. Bucura-te de momente, nu te ingrijora despre viitor si lasa lucrurile sa se desfasoare asa cum le este menit.

Horoscop luna martie 2023. Taur
Luna plina din Fecioara de la inceputul lunii iti trezeste creativitatea. Nu gandi, doar fa. Petrecerea timpului folosindu-ti mainile poate fi incredibil de terapeutic pentru tine. In jurul lunii noi din 21 martie, asteapta-te ca viata sociala sa cunoasca o revigorare majora cu multe invitatii venind spre tine. Bucura-te de socializare si gandeste dincolo de cercurile sociale immediate. Iesi in afara zonei de confort si prezinta-te oamenilor necunoscuti. Iti va fi benefic, mai ales daca esti singur. Pe 30 martie, Venus face conjunctie cu Urans in semnul tau si viata este frumoasa. Fereste-te sa te autocompatimesti.

Destinul a trei zodii se schimbă în luna martie. Nativii vor fi protejați de Univers, iar viața lor se va așeza așa cum trebuie

Horoscop martie 2023. Gemeni
Te poti simti cam izolat la inceputul lunii, ceea ce e in regula. Exista o energie a dramei in cercurile tale sociale, deci este mai bine sa stai deoparte si sa te reintorci cand lucrurile s-au mai asezat. Luna noua din 21 martie iti impacteaza sectorul de cariera, deci asteapta-te ca ceva major sa se intample. Esti pregatit ? Ia lucrurile usor si scufunda-te si savureaza-ti intreaga viata. La finele lunii, este inteligent sa pivotezi atentia de la munca spre familie, prieteni si relaxare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.