Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea o lună lovită de noroc

3 semne ale zodiacului vor avea parte de o lună martie bună și favorabilă – Nativii din zodia Capricorn, Vărsător și Pești încep primăvara cu noroc

24 feb. 2023, 12:35
Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea o lună lovită de noroc

Horoscop martie 2023. Un nou a început oficial și, odată cu el, ni se vor deschide multe oportunități noi. Cu toate acestea, prima lună a primăverii s-ar putea să nu fie călătoria lină și plăcută la care speram.  În ciuda tuturor răsturnărilor de situație, Berbecul este regele lunii, dar, Vărsătorul, capricornul și Peștii vor avea şi ei cea mai bună lună din zodiac.

 

Destinul a trei zodii se schimbă în luna martie. Nativii vor fi protejați de Univers, iar viața lor se va așeza așa cum trebuie

Horoscop martie 2023 Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Vei fi atât de rezistent, încât niciun conflict nu te poate doborî La mulți ani, Capricorn! Deși te afli încă în sezonul tău, s-ar putea să observi că acesta este o perioadă deosebit de aglomerată din viața ta, dar nu-ți face griji, deoarece nimic nu trebuie să strice petrecerea. Planeta Venus încă își petrece restul lunii retrocedând prin semnul tău, ceea ce ar putea declanșa unele nesiguranțe sau destabilizări. Dar ești o zodie foarte disciplinată, care poate urca chiar și pe cei mai abrupți munți fără să se teamă vreo clipă sau să creadă că nu va reuși. Și, la sfârșitul acestei luni te vei afla într-o situație cu totul diferită, iar puterea pe care ai dobândit-o în această lună, va rămâne cu tine pentru viitor și îți va fi foarte benefică.

 

Horoscop Cristina Demetrescu: 2023, an cu socoteli karmice, amoruri flamboaiante şi descoperire imensă la carduri

Horoscop martie Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):

Nici măcar Mercur retrograd nu va putea strica sezonul zilei tale de naștere Luna aceasta poate începe încet, dar vei câștiga motivația necesară, pe măsură ce progresează. Aceasta va începe cu Soarele aflat în a douăsprezecea casă a spiritualității, încurajându-te să îți faci timp singur pentru a te regăsi și pentru a-ți înțelege emoțiile, având în vedere că te simți oarecum confuz. Mercur va deveni retrograd în semnul Vărsător pe 14 ianuarie, ceea ce ar putea crește nivelul de incertitudine pe care l-ai putea experimenta pe măsură ce începe anul nou. Cu toate acestea, incertitudinea nu trebuie să fie un lucru rău, dacă ești gata să îmbrățișezi toate oportunitățile ciudate și frumoase care se prezintă în fața ta, iar ea te va ghida printr-un sezon Vărsător care are multe de oferit și de la care ai multe de învățat.

Zodiile care vor avea protecţie divină în această primăvară. Nimic rău nu le poate atinge 

Horoscop martie 2023 Zodia Pești (19 februarie – 20 martie):

Te-ai vindecat atât de mult, acum este momentul să petreci și să te relaxezi În ceea ce te privește, anul 2023 arată deja bine pentru tine. La sfârșitul anului, Jupiter, planeta expansiunii, aventurii și a abundenței, a reintrat oficial în semnul tău zodiacal. Ai mai gustat din experiența lui Jupiter în Pești anul trecut, din luna mai până în luna iulie, punând capăt acelui tranzit, pe măsură ce trecea în semnul Vărsător, încurajându-te să faci un pas înapoi și să faci câteva cercetări sufletești necesare. Acum, Jupiter s-a întors, și mai bine ca niciodată, trecând prin semnul său zodiacal preferat, adică al tău. Prin urmare, îți trimite toate vibrațiile pozitive ale acestui gigant de energie norocoasă direct către tine.