Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Ieşiri din retrograd, treabă cât cuprinde, relaţii destrămate sau refăcute!

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Iată horoscopul lunii septembrie 2018 şi bun venit primei luni a sezonului de toamnă a acestui an. Deşi a trecut sezonul eclipselor, deşi pe cer nu mai sunt 7 astre în mişcare retrograda că în lunile de vară ci începem luna doar cu 5 (Saturn, Chiron, Uranus, Neptun şi Pluto) şi o terminăm cu 3, provocările nu s-au terminat.

28 aug. 2018, 18:37
Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Ieşiri din retrograd, treabă cât cuprinde, relaţii destrămate sau refăcute!

Pe alocuri se poate spune ca abia au inceput.

Daca sezonul verii a adus schimbarile mult necesare in viata fiecaruia prin reintoarcerea in noi si in trecut ca sa remediem ce era gresit, neinteles, nerezolvat sau dureros acolo, sa ne scuturam si sa ne deschidem spre ceva mai bun, abia de acum incolo incepe etapa decisiva in care ne suflecam mainile si ne apucam de treaba pe drumul nou pe care Universul ne-a plasat.

Daca pana acum Universul ne-a oprit in loc la propriu prin eclipse si 7 planete retrograde, de acum Universul aproape ca ne impinge literalmente inainte.

Sa muncim, sa actionam, orice numai sa nu stam!

Si cine sa ne sustina astral mai bine pentru a trece la actiune serioasa, constiincioasa decat Fecioara – zodia in care se afla luna septembrie in cea mai mare parte a sa – impreuna cu planeta energiei si actiunii Marte, dar si cu Saturn si cu Pluto ce revin la miscarea directa ?

Trei planete de actiune si munca serioasa revin din retrograd in direct si toate trei in Capricorn, zodia ambitiei de a face orice cu perseverenta pana la capat si pana sus de tot!

Toata lumea este ocupata si pusa pe treaba in septembrie si la fel sunt si astrele.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Luna septembrie 2018 este o luna care aduce doua energii active :

–        descoperire de sine si sanse reale de progres urmare a muncii, ambitiei si energiei implicate. Oare insa iti va fi pe plac ce vei descoperi despre tine ? Ne sustin si provoaca : Soarele in zodia Fecioarei, Marte, Saturn, Pluto – toate trei directe in Capricorn, si Luna noua in Fecioara.

–        reanalizarea relatiilor de orice fel, pentru a ajunge la echilibru. Ne sustin si provoaca Venus in Scorpion si zodia Balantei in care intram pe 22 septembrie. Orice relatie care ne da dezechilibru fie se destrama, fie se reconfigureaza.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Contextul general septembrie 2018

  • Incepem luna cu energia proaspata a lui Marte, planeta actiunii si energiei noastre de a face orice. Aceasta a iesit din retrograd la finele lui august si acum este in miscare directa tot in Capricorn in primele 10 zile ale lunii. Ceea ce ne face sa ne simtim super-motivati! Aceasta este o energie importanta pentru noi, in contextul celorlalte influente similare! Proiectele si procesele care se tergiverseaza din iunie, acum incep sa se miste. Acum ne este mult mai usor sa facem pasi sustinuti si sa punem actiuni creative in miscare.
  • Iata ce inseamna Marte direct in Capricorn pentru zodia ta!

  • Pe 6 septembrie, Saturn iese din miscarea sa retrograda in care se afla din 17 aprilie, mergand direct in Capricorn. Saturn este planeta karmei, a disciplinei si al spiritului justitiar. Saturn conduce responsabilitatea, implicarea si maturizarea.
  • Este o planeta cu energie masculina, batrana si inteleapta care crede in munca sustinuta si asidua. Nu poti sa apelezi la scurtaturi si smecherii cu Saturn, el pur si simplu nu iti va permite asta. Acum vom deveni mult mai focusati pe cariera si statutul social. Disciplina de sine devine una din cele mai importante calitati ale momentului.
  • Pe 9 septembrie, Luna noua este in Fecioara.

  • Iata inca un pas in plus dat de Univers spre a fi ajutati sa avansam in ce avem de facut. Abilitatile analitice ale Fecioarei sunt puternic activate acum si fiecare semn le va putea folosi pentru a intelege ce curs de actiune sa urmezi.
  • Tot pe 9 septembrie, Venus intra in Scorpion. Aceasta miscare marcheaza inceputul atentiei speciale pe care trebuie sa o dam relatiilor in aceasta luna ! Sub Venus in Scorpion, avem tendinta sa avem o abordare „totul sau nimic” in relatiile noastre. Suntem foarte pasionali dar trebuie sa invatam sa intelegem si depasim gelozia care creaza neplaceri altora dar mai ales este o tortura pentru propria persoana.

 

  • Pe 22 septembrie, atunci cand Soarele se va muta in Balanta.

  • Din nou vom simti o mare schimbare in energia zilnica. Relatiile si armonia lor devin prioritare si ne motiveaza. Toate tipurile de relatii necesita atentia noastra in perioada urmatoare sub Balanta. Este foarte important sa nu tulburam nimic daca nu este absolut necesar! Acum sunt posibile rupturi radicale sau rasturnari de situatie necesare iar tensiunea rezultata din cauza durerilor altora nu se vindeca asa usor, deci prudenta!
  • Pe 26 septembrie, Luna plina in Berbec marcheaza un nou inceput dar de data aceasta sub zodia Balantei, zodia relatiilor echilibrate. Orice relatie care ne da dezechilibru fie se destrama, fie se reconfigureaza.

 

  • Si Pluto ii urmeaza lui Saturn si Marte iar pe 30 septembrie iese si el din miscarea retrograda in care a fost din 22 aprilie si merge direct tot in Capricorn.

  • Cat a fost in retrograd, ne-a aratat ca este necesara o transformare interna profunda ca sa ne gasim noul loc in societate. Acum, trebuie sa aratam ce am invatat in aceste 5 luni. Vom munci sa ne proiectam o mai buna imagine publica, demonstrand tot ce am invatat in ultimele luni provocatoare, in special in domeniul carierei.

Intregul context astral special al lunii septembrie 2018 se petrece avand activ minunatul si norocosul sextil JUPITER – PLUTO, care ne-a acompaniat de-a lungul anului si care s-a asigurat ca nu ne pierdem curajul chiar si in cele mai dificile situatii. Iar eficienta sa asupra noastra se petrece in special pe taramul spiritual al fiecaruia dintre noi.

 

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. Tine minte sa te uiti pe cerul lunii septembrie, intrucat parada planetara continua!

In functie de unde se afla planetele la fiecare moment si cat de aproape sunt de noi, uneori ne este mai usor sa le vedem decat alteori. Luna septembrie ne va aduce mai aproape de ochiul nostru uman o serie de astre.

Acum cateva nopti, Venus, Jupiter, Luna, Saturn si Marte au fost aliniate pe cer. Desi privindu-le cu telescopul se vad mult mai bine, in multe locuri ele s-au putut vedea si cu ochiul liber. Chiar daca nu raman perfect aliniate, cateva saptamani ce urmeaza inca vor fi vizibile.

Multe persoane au observat ca Marte este neobisnuit de stralucitor.

Asta se intampla pentru ca Marte este foarte aproape de Pamant acum. Chiar poate fi vazut usor cu ochiul liber!

Nu se stie cat timp vor ramane vizibile pentru noi, insa daca reusesti sa te uiti noaptea pe cerul instelat, fa acest lucru si vezi ce descoperi.

Daca ai ocazia sa privesti cerul chiar cu telescopul sau sa mergi la Observatorul astronomic, te vei bucura de un spectacol astral absolut unic in septembrie!

Sub influentele prezentate mai sus, iata principalele caracteristici pentru horoscop lunar SEPTEMBRE 2018 la fiecare zodie:

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018.  BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mesajul pentru tine in septembrie este sa iesi in lume si sa iti testezi limitele. Dar ce inseamna asta ? Fie ca o vei face prin propria ta vointa, fie prin circumstante imprevizibile scoase in cale de Univers, iti vei testa limitele propriei minti dar si rezistenta fizica si capabilitatile.

Poate fi vorba de orice situatie si provocare. Atentie insa la riscul unei depresii in caz de esec, stiindu-se ca tu esti o zodie extrem de ambitioasa care doreste sa reuseasca neaparat in tot ce face. Daca oricine doreste sa iti dea o mana de ajutor in septembrie, nu ezita sa o accepti, chiar daca in general esti reticent in a primi ajutor.

In timp ce inceputul lunii va fi usor pentru tine, tot vei fi provocat sa fii mai creativ. Creativitatea este ceva cu care te zbati mai mult decat iti place sa admiti. Daca cumva simti frustrare spre finele lunii, in special in relatie cu cineva, sa stii ca nu e fara motiv. Ceva intens se indreapta spre tine si incepi sa ii simti efectele cu mult inainte sa apara.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2018. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simplificare, competitie si construire de poduri. Acestea sunt cele trei elemente care te pun in miscare in luna septembrie. Ti se da ocazia sa manifesti mai mult efort in a face ca lucrurile sa fie mai usoare, in loc sa tot depui eforturi disperate in a face mai multe lucruri ca sa incapa in timpul disponibil. Deasemenea, pregateste-te pentru faptul ca in septembrie poate rasari activ competitia, atat la munca cat si in iubire si relatii. Tot in septembrie, specific tie este ca te vei stradui sa aduci oamenii impreuna, sa atenuezi conflicte si sa intelegi mai bine ce simt altii.

Asadar, luna septembrie va fi interesanta pentru tine, aducandu-ti destul de multe emotii si asa-zise erori. Te poti simti deseori ca daca ceva poate iesi gresit, atunci sigur iese gresit. Cineva special va face anumite schimbari ce te pot afecta si trebuie sa te pregatesti pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.