Horoscop luni 15 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de luni, 15 decembrie, este cu adevarat decisiva pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca se vor produce o serie de schimbari majore pentru unii dintre ei, dupa cum urmeaza.

15 dec. 2014, 06:57
Horoscop luni 15 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Ziua de luni este poate una dintre zilele decisive ale lunii decembrie pentru Berbeci. Acest lucru este datorat in primul rand felului in care au decis sa abordeze o serie deprobleme de natura amoroasa. Asa ca, in functie de ce vor alege sa faca azi, se deschide sau se inchide calea in ceea ce priveste dragostea, pana la finalul anului.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Taurii au o zi de luni destul de agitata, mai ales ca realizeaza ca este posibil sa fi gafat destul de tare la locul de munca. Isi vor consuma o mare parte din energie pentru a masca ceea ce au facut si pentru a se asigura ca eroarea lor nu atrage consecinte grave. Au noroc insa ca persoana iubita le este alalturi in absolut tot ceea ce planuiesc.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Gemenii reusesc sa isi gaseasca echilibrul psihic pe care credeau ca l-au pierdut. Isi dau seama ca s-au maturizat peste noapte si incep sa vada lucrurile intr-o perspectiva destul de noua. Realizeaza ca pentru a obtine ceea ce isi doresc este nevoie in primul rand sa isi dea seama ce vor cu adevarat, adica sa aiba teluri.

RAC – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Racii au o zi de luni destul de linistita, fara mari surprize. Isi dedica tot timpul lucrurilor casnice si familiei si incearca sa faca in asa fel incat sa aduca armonie la masa. Isi gasesc linistea avand in vedere ca nu prea au griji financiare in ultima vreme.

LEU – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Leii au reusit sa stranga ceva banuti pe care spera sa ii investeasca in propriul viitor. Acest lucru le da avant sa faca tot felul de planuri astazi. La un moment dat insa ar trebui sa traga linie si sa isi dea seama ce pot realiza cu adevarat. Oricum, planetele garanteaza succes in absolut orice ar incerca sa faca.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 15 decembrie

Fecioarele au parte de una dintre cele mai „erotice” zile ale lunii decembrie. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca persoana iubita a decis sa le uimeasca cu o serie de lucruri noi si sa isi demonstreze dragostea pe cat posibil.

Continuarea pe Lyla.ro