Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Fii pregatit pentru o zi plina de aventura!

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Venus in Balanta isi completeaza discutia cu Pluto si Jupiter in Capricorn. Simti cum iti bate inima cu putere? Luna in Sagetator cauta noi orizonturi, iar Marte in Berbec este gata sa ti le ofere. Fii pregatit pentru o zi plina de aventura!

15 nov. 2020, 23:23
Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Fii pregatit pentru o zi plina de aventura!

Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. 

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Incearca sa nu duci lucrurile in afara oricarei proportii azi. Comporta-te matur si responsabil si vei vedea ca orice problema pe lumea asta are automat cel putin o solutie la pachet. Conserva-ti energia si fii mai mult cu tine insuti azi. Asta iti va permite sa iti organizezi ziua in jurul a ce este mai important pentu tine. Iti va da pace si liniste ca sa iti organizezi lucrurile asa cum vrei.

Horoscop Mihai Voropchievici. Final de an imprevizibil pentru multe zodii. Cine păşeşte cu dreptul în 2021

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi te simti total increzator in tine si optimist si crezi in lucrurile pe care le doresti. Planetele sunt de partea ta si te susin sa iti implinesti ce iti pui in minte si e pentru binele tau. Incearca totusi sa eviti sa actionezi pripit. Deasemenea, nu te tine pe tine doar pentru tine. Ramai in contact cu oamenii. Nicio persoana nu este o insula.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi poti avea ganduri si sentimente care se bat cap in cap. Pe de-o parte, te simti inspirat si capabil sa investesti efortul necesar, pe de alta parte te simti sub multa presiune deci doresti sa te cam grabesti din orice faci. Incearca sa mentii un echilibru si nu depasi niste limite proprii. Accepta orice lucru fix asa cum este. Daca incerci sa impingi pentru a obtine o schimbare, poti ajunge sa cazi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de LUNI 16 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.

Horoscop tarot zilnic TAUR
5 de cupe

Desi toate cupele ilustrate in card sunt rasturnate, mai sunt si cateva in picioare si pline. Mesajul este ca trebuie sa privesti intotdeauna partea plina a paharului, sa vezi beneficiile in orice situatie care, la prima vedere, nu e chiar roz. Desi pierderea poate fi acuta, dureroasa, inca poti gasi resursele sa te bucuri de viata.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
3 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza pregatirea, previziunea, actiunea, expansiunea. Daca iti apare inversata, ea atrage atentia asupra instabilitatii. Nu poti avea o baza solida, in orice activitate, daca abordezi totul cu superficialitate si chiar imaturitate. Ai nevoie de mai multa substanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Etalare zilnica RUNE mistice. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Gebo : Aceasta runa iti da sfatul ca iti prind bine uniunile cu alti oameni acum, de aici iti vine puterea. Insa nu uita de libertatea pe care fiecare membru al unei aliante o are. Ai nevoie de rabdare, intelepciune si munca pentru a fi si jucator de echipa dar a-ti mentine si libertatea.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Hagalaz : O situatie in care te afli este dincolo de controlul tau si este condusa foarte mult de fortele puternice ale vietii. Nu le poti opri. Incearca sa intelegi si sa simti puterea acesteia si sa o accepti, intelegand ca o schimbare radicala de viata sau de personalitate este ceva benefic pentru tine. Inevitabilul duce la aparitia a ceva nou, prin disparitia vechiului, indiferent ce gandim noi ca oameni despre acest proces.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – INGUZ. Semnificatie : FERTILITATE. Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta similaritati cu altii si este un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi la fel de bine si un semnal pentru o cale noua, o relatie noua sau chiar o viata noua. Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiuni si nesigurante. Oricum, este necesar sa fertilizezi pamantul pentru o asemenea eliberare. Tine-ti picioarele bine infipte in pamant si stai departe de orice influente nedorite. Este un bun moment sa iti completezi si finalizezi orice proiect care stagneaza in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 16 NOIEMBRIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Ai energia prea fragmentata deci fa orice este nevoie ca sa te aduni si impamantezi

Cand simti presiune din mai multe directii, tras colo si colo de cerintele vietii, este foarte usor sa cazi intr-o stare falsa a urgentei, sa te simti in afara echilibrului si fragmentat si sa fii intr-o stare constanta de tensiune. Poti sa uiti usor si sa ai dificultati de somn. Poti chiar sa incerci sa te stabilizezi recurgand la substante sau activitati ce dau depedenta dar nu fac bine, sperand ca te vei simti mai bine in propria piele. Intre timp insa, mintea continua sa se grabeasca de la una la alta, in timp ce corpul se chinuie sa tina pasul. Si reteaua tehnologica alcatuita din computere, internet, telefoane, mailuri, televiziune, plus toata galagia din jurul lor, creaza un asalt constant asupra simturilor tale si este epuizant. Mai intai, admite ca ceea ce tu consideri a fi urgente sunt doar inconveniente. Apoi incetineste ritmul. Mergi mai lent si practica respiratia lenta si profunda. Chiar si doar atat ajuta la restabilirea unui nou ritm interior pentru corp in loc sa fii intr-o continua stare de a reactiona la fortele exterioare pe care nu le poti tu controla. Petrece timp in natura, descult daca se poate. Talpile in contact cu pamantul iti permite sa experimentezi aceasta conexiune solida ; vezi ce simti, simte cum mintea devine mai calma. Practica zi de zi cu intentie clara si onesta. Ai nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Fii linistit, tacut, atent si observa cu ochii, urechile si simturile fizica ce se intampla in interiorul tau si in jurul tau

Respira profund si elibereaza aerul incet apoi repeta iar si iar fara graba. Continua sa respiri incet din stomac spre piept. Respirand astfel vei reusi sa te tii conectat la ce simti in corpul tau. Observa senzatiile fara sa judeci sau sa incerci sa le schimbi. Fii constient cum raspunde corpul la ce vezi, ce auzi si ce simti in jur. Nu judeca nicio experienta ca fiind buna sau rea. Daca observi ca judeci, opreste-te si respira iar profund si rar, elibereaza judecata si revino doar la a observa experienta. Cand practici acest mod de observare, functionezi din constiinta pura si din sinele tau care radiaza si iti umple fiinta. Sinele este cel ce simte conexiunea profunda cu lumea ca participant dar in acelasi timp isi mentine pozitia centrata de observator. Cand te deschizi in acest fel zi de zi cateva minute, iti vei stimula conexiunea cu viata iar lumea iti va raspunde la fel. Fii constient fara judecata, centrat in inima ta si in suflet si astfel vei evita sa mai atasezi de experienta ta de viata concepte si concluzii distructive. Viata doar este ceea ce este. A o accepta asa este un mare pas de evolutie pentru tine.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Exista un dezechilibru intre partea fizica si cea spirituala a ta, deci fa orice ca sa revii in echilibru

Cand te afli pe calea spirituala este usor sa idealizezi ce inseamna a fi spiritual. Poti chiar dezvolta o gandire rigida in care judeci orice care nu este spiritual, cum ar fi practicile sau credintele altor oameni sau ale tale. Asta duce la o pozitie aroganta in fata altora sau la emotii de rusine sau vinovatie. Acest perfectionism spiritual te poate face reticent sa te bucuri de placerile acestei lumi materiale sau de cele ale corpului tau fizic. Insa Pamantul insusi ofera o panorama uimitoare de simturi si de experiente pe care sufletul vrea sa le traiasca prin simturile fizice ale corpului pe care si l-a ales. Totusi, pentru multi, a se bucura cu adevarat de placerile aduse de vaz, miros, gust, sunet si pipait creaza sentimente de vina, anxietate, vinovatie, rusine – din cauza copilariei in care multi oameni sunt conditionati asa. Altii devin asa de captivi doar in lumea simturilor in care acestea devin zeii lor si scopul spiritual este total pierdut in fata materialului. Acest dezechilibru este nesanatos. Fii constient de acest aspect, spre care din cele doua polaritati inclini prea mult, judecand cealalta parte a balantei, apoi revino la echilibru. Prin ganduri si actiuni constiente adu fluiditate intre cele doua, acceptandu-le pe ambele in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Ti-e foame de dragoste?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 NOIEMBRIE 2020. Venus si Jupiter iti fac pofta de dragoste. Si vrei din ce in ce mai mult. Dragostea este intensa. Dorinta este puternica. Nu este o zi pentru jumatati de masura.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te simti bine si acest lucru se reflecta si asupra vietii tale sentimentale. Azi este o zi buna pe care sa o petreci impreuna cu persoana iubita si sa va implicati in activitati care sa va apropie. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea deschideti bratele. Fii pregatit pentru lucrurile bune care sunt pe cale sa-ti intre in viata.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Lucrurile merg din ce in ce mai bine in viata ta amoroasa datorita eforturilor depuse. Bunavointa si investirea de timp si energie in relatia ta au inceput sa dea roade. Daca esti singur, in curand lucrurile se vor schimba.

Canalele de comunicare intre tine si jumatatea ta sunt aproape inchise. Cel mai bine este sa pastrezi distanta si sa nu deschizi gura pentru ca ai putea spune lucruri pe care sa le regreti mai tarziu. Daca esti singur, nu te inchide in casa, cu bratele incrucisate. Trebuie sa faci ceva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.