Horoscop luni 22 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

ZI de luni interesanta pentru toti nativii zodiacului. Unele lucruri se vor schimba radical.

22 feb. 2016, 07:33
Horoscop luni 22 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Ai fost de curand numita coordonator intr-un proiect nou si lucrurile merg cât de cât bine. Ai trecut peste barierele initiale si acum te confrunti, din pacate, cu problemele ce tin de resursele umane. Cativa colegi nu isi duc pana la capat datoria si te vezi nevoita sa ii inlocuiesti, insa procesul e anevoios. Ai incredere in tine si vei reusi!

Taur – Chiar daca e inceputul unui saptamani tie-ti sta mintea doar la chestii erotice si pasionale. Te simti coplesita de emotii si nu te vei putea concentra pe niciuna din activitatile planuite pentru azi. S-ar putea sa-ti doresti sa te focusezi mai mult pe tine, insa nu uita de partenerul tau. Uita-te cu el la un film si dezlantuieste-te!

Gemeni – Iti doresti sa studiezi, insa astazi pare ca nimic nu se prinde nimic de tine. Daca insisti si vezi ca nu ai niciun rezultat concret, atunci ar trebui sa pui un pic materialul de studiu deoparte si sa incerci sa iesi afara la o gura de aer sau sa faci niste exercitii in parc sau la sala ta preferata. Asa te vei elibera si cand te vei intoarce o vei lua mult mai usor de la capat!

Rac – Nimic nu te face mai fericita astazi decat faptul ca ai o zi de luni la dispozitie pentru a citi si pentru a rasfoi reviste, dar incearca sa nu exagerezi. S-ar putea sa dezvolti cateva probleme minore cu vederea si ar fi bine sa eviti oboseala pentru sanatatea lor. Incearca sa iei cate o pauza energica in care sa faci exercitii!

Leu – Esti un pic framantata de ce ai visat aseara si se pare ca-ti distrage atentia de la responsabilitatile pe care le ai de terminat astazi. Nu acorda prea multa atentie unui simplu vis, intrucat s-ar putea sa exagerezi pur si simplu. Ia-ti mintea de la asta si gandeste-te la ceva frumos sau intretine-te cu o prietena.

Fecioara – Niste probleme marunte si conflicte emotionale cu un membru al familiei s-ar putea sa-ti ingreuneze ziua si sa te puna pe ganduri. Daca-ti vine in minte sa iti iei o pauza personala, atunci nu ezita. Este probabil ceea ce iti trebuie pentru a pune din nou lucrurile intr-o perspectiva corecta.

Continuarea pe Lyla.ro.