Horoscop LUNI 5 OCTOMBRIE 2020. Ce trebuie sa schimbi in viata ta?

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 5 OCTOMBRIE 2020. Pluto a intrat in miscare directa si face ca aceasta saptamana sa inceapa in forta. Luna in Taur face trigon cu Jupiter si sextil cu Neptun aducand inspiratie in decizii. Ce trebuie sa schimbi in viata ta? La ce trebuie sa renunti? Este timpul sa accepti inevitabilul si sa faci acele schimbari majore. Intreaga lume este intr-o restructurare.

RomaniaTV.net
04 oct. 2020, 20:31
Horoscop LUNI 5 OCTOMBRIE 2020. Ce trebuie sa schimbi in viata ta?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este timpul sa devii mai sigur pe tine, astfel incat nicio persoana sau evenimetn sa nu te poata rani sau sa te poata opri din realizarea visurilor tale. Foloseste-ti talentele si abilitatile pentru a obtine cee ace vrei si fii sigur ca eforturile tale vor fi incunanate de success. Nu te opri pana cand nu reusesti.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai muncit mult si in sfarsit te bucuri de roadele muncii tale. Este timpul sa respiri putin si sa te bucuri de succesul tau la maximum. Ramai fidel idealurilor tale si nu ii lasa pe ceilalti sa te indeparteze de la cursul pe care singur ti l-ai stabilit.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai o stare de spirit buna, iar increderea de sine este atat de mare incat nimic si nimeni nu te pot da in jos. Profita la maximum de acest optimism si dinamism si propune-ti obiective si planuri care necesita curaj. Te-ai mai gandit la ele, dar ai ezitat sa mergi inainte cu desfasuratorul. Concentreaza-te pe cariera ta. Astrele sunt favorabile acestui sector.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 5 OCTOMBRIE 2020. La ce trebuie sa renunti?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 5 OCTOMBRIE 2020. Nu trebuie sa te simti coplesit de energia evenimentelor astrale care se petrec in aceste zile. Jupiter si Neptun de inspira sa iei decizii. Pluto, intrat in miscare directa in Capricorn, iti cere sa renunti la ceva. Luna este in Taur, iar Taurul se opune schimbarii. Si totusi, trebuie sa mergi inainte cu totul!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata amoroasa, trebuie sa-ti pastrezi starea de spirit optimista si sa petreci momente de neuitat alaturi de partener. Daca esti singur, adapteaza-te la ceea ce se petrece acum in viata ta!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este o zi minunata pe care ar trebui sa o dedici partenerului de cuplu. Ai nevoie si de momente romantice frumoase. Iti vor face bine si tie, dar si partenerului. Nu iti strica starea de spirit cu vreun fleac din orgoliu. Daca esti singur, nu te opri din cautari. Viata merge inainte si sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva mai mult decat potrivit pentru tine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cand vine vorba de drasoste si romantism, aceasta este o zi de relaxare. Renunta la indoieli si suspiciuni si concentreaza-te pe tot ce este pozitiv in relatia ta. Fundatia relatiei tale este solida. Aminteste-ti acest lucru cand esti cu partenerul. Nu-l controla tot timpul, nu-i pune intrebari ca la interogatoriu. Daca esti singur, iesi cu prietenii. Distreaza-te! Nu intra intr-o relatie noua pana cand nu te lamuresti exact ce iti doresti de la un partener. Cand cineva se va apropia de tine, vei sti daca ti se potriveste sau nu. Altfel risti sa-ti pierzi timpul cu cine nu trebuie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.