Horoscop MAI 2015 – 10 zile decisive pentru Tauri şi Vărsători

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna mai în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta.

24 apr. 2015, 10:44
Horoscop MAI 2015 – 10 zile decisive pentru Tauri şi Vărsători

Berbec

Luna mai vine cu armonie pe toate planurile pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal. Dacă în luna aprilie au fost ceva probleme, acum aceştia îşi regăsesc echilibrul.

Pe plan profesional, o mulţime de oportunităţi apar însă nu trebuie să aştepţi ca lucrurile să se întâmple pur şi simplu, ci trebuie să te zbaţi puţin. Cu colegii de serviciu ai ceva probleme de comunicare ce nu trebuie neglijate întrucât ar putea degenera. Dacă ai propria afacere, ai mare grijă atunci când semnezi documente.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai bune calităţi pentru fiecare zodie în parte

Relaţiile personale te preocupă mai mult ca oricând, iar dacă vrei să nu ai regrete trebuie să îţi asculţi inima atunci când iei decizii cu privire la oameni dragi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fii obiectivă, ci că nu trebuie să iei decizii majore influenţată fiind de tensiunile de moment.

Taur

Cei născuţi în această zodie sunt favorizaţi de astre în luna mai. Taurii sunt protejaţi de astre şi nu întâmpină situaţii dificile pe niciun plan. Pe plan profesional, aceştia vor avea mai multe reuşite decât eşecuri. Începând cu primele zile ale lunii, Taurii vor simţi deja că toate lucrurile merg mai bine pe zi ce trece.

Eşti indecisă însă şi nu ştii cum să procedezi, dacă să te laşi luată de val sau dacă să rămâi categorică, aşa cum îţi stă în caracter. Competitorii de la locul de munca îţi dau ceva bătai de cap, însă nu trebuie să iei nimic personal, trebuie doar să dovedeşti că eşti mai bună.

Pe plan personal, faci mari eforturi să rămâi în relaţii bune cu persoane apropiate. După primele zile ale lunii vei reuşi să ajungi la rădăcina problemei şi vei găsi şi o soluţie. Cu partenerul de viaţă trebuie să fii sinceră, indiferent de cât de greu i-ar fi să audă adevărul. Nu uita că suntem răspunzători pentru faptele noastre şi că orice decizie luăm, consecinţele nu întârzie să apară.

Gemeni

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt protejaţi de astre în această lună. Chiar şi aşa, planeta Jupiter va încerca să le pună beţe în roate pe toată perioada lunii mai.

Pe plan profesional, lucrurile nu stau atât de prost pe cât ai fi tentată să crezi în primele 10 zile. În a doua jumătate a lunii reuşeşti să te stabilizezi şi lucrurile reintră pe un făgaş normal. Nu pune la suflet toate vorbele spuse de către cei rău intenţionaţi. E foarte important însă să asculţi şi opiniile celor din jur şi să te analizezi foarte atent. E posibil să ajungi la concluzia că dreptatea nu e numai de partea ta.

Citeşte şi Horoscop: Ce dietă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, este esenţial să nu îi impui partenerului convingerile tale. Asculta-l, faceţi schimb de impresii, dar nu stârniţi conflicte din nimicuri. Prietenii au şi ei un rol important în viaţa ta aşa că e momentul să le acorzi mai multă atenţie.

Rac

Luna mai 2015 va fi o perioadă foarte ambiguă pentru nativii din zodia Racului, dar în mare parte va fi pozitivă. Astrele creează o creştere anormală a capacităţilor empatice, lucru care poate deveni o problemă serioasă pentru oamenii care sunt instabili din punct de vedere psihologic. Însă unii nativi nu vor rămâne neprotejaţi şi vor primi fluxuri de energie vitală.

În mai 2015, nativii din zodia Rac se vor confrunta cu multe dezamăgiri şi probleme apărute în direcţia carierei şi locului de muncă. Din acest punct, Racii vor simţi cum energia şi pofta de viaţă vor înceta să mai aibă influenţe. Racii sunt capabili de multe lucruri, dar circumstanţele îi vor limita. Ar trebui să se concentreze, astfel încât, indiferent ce ar face, să nu intre într-o situaţie defensivă. Însă Racii nu trebuie să se păcăşească singuri, deoarece cea mai multă parte din energia şi din resursele care sunt acum în posesia lor nu le vor fi de folos la începutul lunii următoare. Racii ar trebui să fie pregătiţi pentru a trece la acţiune în mediul lor înconjurător.

Sfera relaţiilor personale, cu toate acestea, îi vor face pe Raci fericiţi în mai 2015, prin faptul că le oferă posibilităţi ireale şi situaţii cu adevărat norocoase. Circumstanţele vor juca după bunul plac al Racilor în absolut orice situaţie, aşa că uneori aceşti nativi îşi pot permite să ia decizii fără să le gândească prea mult înainte. Racii se pot relaxa cu adevărat în mai 2015 şi pot lăsa evenimentele să îşi urmeze cursul. În relaţia cu persoana iubită, Racii vor atinge un punct maxim al armoniei şi sunt sfătuiţi să îşi amintească acest sentiment, pentru a putea să îl readucă la viată mai târziu, când vor avea nevoie. Nativii Raci ar trebui să planifice o vacanţă în această perioadă sau un anumit tip de excursie, chiar şi una extremă, deoarece adrenalina îi va ajuta foarte mult.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.