HOROSCOP MAI 2016: Ce cumpene te aşteaptă în funcţie de zodie

Nativa din Fecioară va avea parte de un început de lună dificil, însă nu se pune problema unor cumpene pe niciun plan al vieţii sale.

03 mai 2016, 09:57
HOROSCOP MAI 2016: Ce cumpene te aşteaptă în funcţie de zodie

TAUR

Nu vei întâmpina deloc probleme în această lună, ba din contră totul pare că merge exact cum ţi-ai dorit. Este foarte important să nu te oboseşti şi să eviţi excesele, pentru că pe viitor ai putea avea neplăceri cu sănătatea!

GEMENI

Nu vei avea parte de o lună prea liniştită pe plan sentimental, iar problemele cu partenerul par că se acutizează pe zi ce trece. Ca să poţi trece peste această perioadă dificilă este foarte important să îţi păstrezi calmul şi să nu dramatizezi!

RAC

Există riscul ca în această lună să te accidentezi, însă poţi preveni această situaţie neplăcută dacă eşti mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Nici cu dragostea nu o duci prea bine, e posibil să descoperi că eşti în plus în relaţia actuală.

LEU

Luna mai îţi poate aduce perfecţiunea după care tânjeşti de atâta vreme. Totul merge exact aşa cum ţi-ai dorit, începând de la sănătate şi terminând cu dragostea. Te bucuri de tot ce trăieşti şi eşti mândră de ce ai obţinut prin propriile forţe.

FECIOARĂ

Deşi luna nu începe deloc bine pentru tine, vei constata că tot ce se întâmplă va avea numai rezultate bune.Încearcă să fii mai optimistă şi să îţi schimbi atitudinea când vine vorba de persoanele necunoscute din jurul tău. Tot răul spre bine!

Citeşte mai multe pe eva.ro