Horoscop MAI 2016: Zodii favorizate în luna mai

Ți-au surâs sau nu astrele în luna florilor? Află care sunt zodiile favorizate în luna mai pentru a vedea ce suprize ai rezervate!

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 11:45
Horoscop MAI 2016: Zodii favorizate în luna mai

Rac

Vei primi o veste bună chiar în prima jumătate a lunii. Poate fi vorba de o mult așteptată mărire de salariu sau de o avansare care-ți va deschide noi oportunități. În același timp, este cea mai potrivită lună pentru a te dezvolta pe plan profesional. Acceptă o colaborare sau înscrie-te la cursuri specializate, deoarece vei avea doar beneficii de pe urma lor. Probabil că ți se vor părea costisitoare inițial, dar orice investiție în viitorul tău merită.

Citeşte şi  Horoscop: Care sunt cumpenele tale în luna mai în funcţie de zodie

Fecioară

Este o lună decisivă pentru tine și partenerul tău de cuplu. Relația voastră a stagnat multă vreme, dar este timpul să luați niște decizii hotărâtoare, care s-ar putea concretiza chiar printr-un inel de logodnă și o dată stabilită pentru nuntă. Dacă ai verigheta deja pe deget, atunci este timpul să-ți faci planuri pentru mărirea familiei. Cei dragi vor fi alături de tine în această perioadă și veți avea ocazia să vă întâlniți la ocazii speciale, cum ar fi o aniversare, o nuntă sau un botez.

Citeşte şi  HOROSCOP MAI 2016: Cum vei evolua în carieră, în funcţie de zodia ta

Scorpion

De mult timp îți doreai să faci o investiție și acum a venit momentul să-ți cumperi o locuință sau chiar terenul unde să-ți ridici casa visurilor tale. Totuși, nu te neglija. Pentru a avea putere de muncă pe viitor trebuie să te odihnești și să te relaxezi, iar cel mai bun mijloc este printr-o vacanță. Cum vara bate la ușă, poți da avansul pentru un concediu așa cum doar ai visat. Profită de fiecare moment liber pentru a ieși în oraș cu partenerul de cuplu sau cu prietenii, pentru a-ți vizita familia sau pentru micile tale pasiuni, care-ți vor colora viața.

Citeşte şi HOROSCOPUL VERII 2016