Horoscop mai 2022. Pavel Globa anunţă cele 4 zodii cu probleme, vin furtuni de primăvară în familie şi la serviciu

Cunoscutul astrolog avertizează că mai multe zodii au parte de cumpene şi ghinioane în ultima lună a primăverii.

27 apr. 2022, 06:08
Horoscop mai 2022. Pavel Globa anunţă cele 4 zodii cu probleme, vin furtuni de primăvară în familie şi la serviciu

Horoscop mai 2022 Leul

Echilibrul dintre muncă și viața personală este exact ceea ce oamenii cu zodia sub semnul Soarelui vor trebui să caute în luna mai. Leii sunt lideri născuți, nu le place să facă concesii. Prin urmare, singura platformă în care pretențiile unui Leu de a conduce sunt contestate este familia. Iar ultima lună de primăvară îi va aduce neînțelegeri din a doua jumătate. Sunt așteptate scandaluri și reproșuri. Dar Leul va trebui să aleagă: fie să schimbe ceva în viață, fie să plece. Nu vă veți putea ascunde de problemă, așteptați – sau dificultățile din relație se vor muta în alte luni ale anului şi se vor înrăutăți.

Previziuni RUNE pe ZODII, 25 aprilie – 1 mai 2022. Runa Fehu arată reversul bogăţiei! Noutati de la pietrele mistice!
Horoscop mai 2022 Fecioară

În ciuda capacității de a se controla, această proprietate ar trebui consolidată în mai. În această lună, Fecioara se va întâlni cu opozanţii, cu criticii. Prin urmare, din cauza îndoielilor altora cu privire la abilitățile Fecioarei, ea poate exploda cu ușurință. Critica la adresa ta este călcâiul lui Ahile pentru cel mai important perfecționist din univers. Așa că facem apel din partea noastră la înțelepciune și calm – singura armă a Fecioarei împotriva criticii.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026
Horoscop mai 2022 Scorpion

Trădarea și înșelăciunea la locul de muncă, în cercul interior, sunt inevitabile pentru Scorpion. Mai mult, în familie îl așteaptă furtuni de mai. Totuși, toate acestea sunt temporare, dar nu va fi posibil să scapi de problemele viitoare. Trebuie să cauți compromisuri și să-ți acoperi spatele de „lovitura de cuțit” de la colegi și chiar prieteni.

Horoscop mai 2022 Vărsător

În luna mai, nu faceți nicio tranzacție cu sume mari. Ultima lună de primăvară va aduce acestui semn zodiacal o întâlnire cu escrocii. Prin urmare, ferește-te de orice aventuri și oferte de calitate îndoielnică. Și la sfârșitul lunii mai, oaspeți foarte neaștepți pot ajunge la Vărsător. Așa că ai răbdare să-i întâlnești cu demnitate și calm, scrie gorodche.ru.