Horoscop mai 2022. Top 3 zodii norocoase la începutul lunii mai

Un eveniment major al lunii mai este intrarera lui Jupiter, Marele Benefic, în zodia Berbec, eveniment care se produce o dată la 12 ani. Astfel, tranzitul, care va dura aproximativ 5 luni, va veni cu oportunități îndrăznețe. Este momentul unor noi începuturi în viața noastră

02 mai 2022, 19:56
Horoscop mai 2022. Top 3 zodii norocoase la începutul lunii mai

Horoscop mai 2022. Astrele sunt extrem de darnice pentru trei zodii. Luna mai se anunță o perioadă destul de bună pentru aceste trei zodii. Nativii vor avea noroc în tot ceea ce își propun și nici nu este de mirare. Unii dintre ei au muncit mult în ultimele luni, iar rezultatele eforturilor încep să se vadă. Soarta le oferă șansa de a se face remarcați și apar la orizont oportunități de care trebuie să profite neapărat. În timp ce alții stau bine la capitolul iubire, alții au noroc pe plan financiar.

Zodiac chinezesc LUNAR mai 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

1. Gemeni
Pentru acești nativi, este o perioadă perfectă în care pot să își găsească jumătatea. Sunt carismatici și au vorbele la ei, așa că nu-i de mirare că pot cunoaște persoane noi, iar una le va fura inima cu siguranță. Sunt deschiși pentru o nouă relație după o perioadă în care au pus cariera și resursele financiare pe primul plan.

Horoscop 3 mai 2022. Oportunităţile bat la uşa unei zodii, Luna face conexiuni armonioase cu Venus
2. Rac
Pentru Raci, luna mai aduce multe surprize. Karma reușește să îi surprindă plăcut și poate într-un moment în care nu așteptau neapărat. În ultima perioadă, acești nativi au fost extrem de preocupați de cei apropiați, iar acum le-a venit rândul. Și Racii au șanse mari să își găsească pe cineva, iar pentru cei care au ieșit dintr-o legătură amoroasă de ceva timp, este momentul perfect să își deschidă sufletul în fața unor persoane pe care o plac, potrivit Horoscop mai 2022.

Horoscop karmic 2-8 mai 2022. Ce zodii o iau de la ZERO în această săptămână

3. Scorpion
Nativii Scorpion sunt mai degrabă preocupați de carieră, iar oportunitățile vor apărea în luna mai. Există mari șanse să fie promovați pentru că în luna mai, acești nativi sunt mai motivați ca niciodată să obțină tot ce își doresc pe plan profesional și chiar au tot șansele ca acest lucru să se întâmple. Totuși, trebuie să fie atenți cum își gestionează finanțele pentru că riscă să facă achiziții de care nu au neapărat nevoie, ceea ce nu le stă în fire nativilor Scorpion.