Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Primăvara acestei luni este o oportunitate excelentă de a fi prezenta și de a manifesta ceea ce dorești! Dar dacă simți că pur și simplu nu poți face față, acordă-ți permisiunea de a nu munci prea mult.

02 mai 2023, 14:05
Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Horoscop mai 2023. Ce bine ar fi ca primăvara să fie aici pentru a rămâne! Să sperăm că nu se mai văd furtuni de zăpadă și florile sunt în plină floare. Acum ne apropiem de celălalt capăt al portalului eclipselor care s-a deschis luna trecută. Deci, dacă te simți letargic sau pur și simplu nu te poti descurca, dă-ți voie să nu muncesti prea mult. Uneori nu este lene, ci epuizare. Sau nu că nu-ți pasă, ci pentru că nu ai dormit odihnitor de ceva vreme. Ai grijă de corpul tău și odihnește-te cât mai mult posibil.

Cristina Demetrescu, horoscop mai 2023: „Mare atenţie la bani! Sunt niște blocaje în buget”

Datele de reținut pentru luna mai sunt:

  • 1 mai: Pluto retrogradează în Vărsător
  • 5 mai: Eclipsa de Lună în penumbră în Scorpion
  • 7 mai: Venus intră în Rac
  • 14 mai: Mercur iese din retrograd în Taur
  • 16 mai: Jupiter intră în Taur
  • 19 mai: Lună Nouă în Taur
  • 20 mai: Marte intră în Leu
  • 21 mai: Soarele intră în Gemeni

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașeHoroscop mai 2023. Berbec 21 martie-19 aprilie

Urmărește-ți cheltuielile în această lună dragă Berbec, deoarece s-ar putea să fii puțin mai generos cu resursele tale în general sau poate vrei să te tratezi singur. Este cu adevărat un răsfăț dacă te răsfeți în fiecare zi? Este un moment excelent pentru a medita asupra valorii pe care o acorzi lucrurilor materiale, deoarece acest lucru afectează modul în care te raportezi la bani în general. Și, la rândul său, reflectă și asupra modului în care pui preț pe propriul sentiment de valoare de sine.

Horoscop mai 2023. Taur 20 aprilie-20 mai
În această lună se pune un accent semnificativ asupra sănătății tale și, dacă ai avut un început dificil, nu te îngrijora, deoarece la mijlocul lunii, multe dintre problemele cu care te confrunți vor începe să arate potențialul de soluționare. Medicina este tema cheie pe măsură ce esti într-o călătorie pentru a înțelege ce înseamnă vindecarea pentru tine, mai ales când experimentezi schimbări monumentale în ceea ce esti.

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Horoscop mai 2023. Gemeni 21 mai-21 iunie
Dacă te simți liniștit în această perioadă a anului, cu siguranță prinzi vibrația cosmosului. Începutul noului an este perfect pentru un tip de sărbătoare mai introspectiv. Nu înseamnă că nu ar trebui să ieși și să fii vesel. Dar dacă nu esti pregătit pentru o perioadă zbuciumată și extrovertită, acorda-ti spațiu pentru a avea o singurătate semnificativă. Acesta poate fi, de asemenea, un alt tip de bucurie care te aduce mai aproape de tine în timp ce sărbătorești încă un an de viață.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.