HOROSCOP MAI: Cum stai cu banii în luna mai, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP MAI: Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru această perioadă din punct de vedere financiar. Află dacă ai şanse să primeşti mai mulţi bani sau dacă aspectele sunt benefice pentru unele colaborări sau parteneriate profitabile.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 03:53
HOROSCOP MAI: Cum stai cu banii în luna mai, în funcţie de zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună ai putea obţine mai mulţi bani, dar asta se va întâmpla doar dacă vei iniţia ceva. Fie că ai o soluţie bună la locul de muncă, fie vei începe un proiect nou, orice noutate din partea ta poate fi răsplătită financiar. Eşti eficientă, aşa că ai toate şansele să câştigi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Eşti un foarte bun negociator, aşa că dacă primeşti unele oportunităţi, încearcă să scoţi ce e mai bun din ele. Lucrezi ca şi până acum şi nu trebuie să faci eforturi pentru a câştiga exact atât cât să fii mulţumită. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu întâmpini greutăţi din punct de vedere financiar în această lună, ci din contră toate par că merg exact aşa cum ţi-ai dorit. E posibil să apară discuţii legate de avere, şi ai face bine să te zbaţi pentru a abţine ce ţi se cuvine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Rezultatele muncii tale se vor vedea în această lună şi vei simţi această satisfacţie pe care ai aşteptat-o multă vreme. Dacă ai încredere în propriile forţe, atunci nu vei avea cum să dai greş. Astrele ţin cu tine şi îţi aduc venituri suplimentare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă până acum ai stagnat din punct de vedere financiar, luna mai vine cu noi opurtunităţi. E posibil să primeşti o ofertă de nerefuzat, ofertă care o să îţi bage mult mai mulţi bani în buzunare.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani decât până acum în această lună, dar vei avea idei noi cu privire la cum să obţii acest lucru. E posibil să intri în proiecte noi sau să ţi se facă oferte pentru un nou loc de muncă. Analizează bine avantajele şi dezavantajele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil să câştigi puţin mai mult decât de obicei, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă iei deciziile corecte. Dacă nu eşti sigură pe tine, încearcă să îţi faci mai multe planuri pentru viitorul apropiat, şi mai puţine fapte pentru moment.

Citeşte mai mult pe eva.ro